Jump to content

[REZOLVAT] problema ping

Hayden ZEW

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Intru pe joc, am ping 20-30, ma joc 5 minute, am ping 500, desync, pica sv, etc.
Screenshot (în caz că este necesar): -

Alte precizări: Am net de la RDS, am dat restart la router, l-am scos din priza, l-am stropit si cu apa sfintita.

Suna-i pe astia de la RDS, vezi poate sunt probleme la fir, sau la tine in zona, asta daca se intampla mereu si nu doar pe samp.

Daca se intampla doar pe samp, s-ar putea sa-ti iei flood, deci ar fi o idee buna sa-ti schimbi adresa de ip.

1. 192.168.0.1 - intra -> user admin parola admin, schimba parola de la router, posibil ai dat parola la prieteni/familie, iar telefoanele care nu mai se afla in raza de 50m bruiaza semnalul routerului si inrautateste viteza/ping-ul

2. Am observat ca tot mai multi oameni au probleme, din cei care au de la RDS, am mai vazut pe cativa care se plang de astea chiar azi.

old but gold, prin 2009 cand mi-am luat primul pc toata lumea se ferea de rds =))

13 hours ago, TLG Cipriian said:

@Hayden KIA trebuie sa-i dai cateva ciocane in router ca sa mearga cum trebuie, sau baga un cui in priza ca sa fi una cu Pc-ul

12 minutes ago, GheraTEROAREA said:

De ce te plangi ? Poti sa folosesti fake-pingul linistit . 

Avertisment pentru post inutil.

4 hours ago, bowS BOMBARUSA said:

Arunca-l pe geam router-ul si baga net de la Akta sau alta firma.

ON-TOPIC : Cum a zis si Unchiu, suna la RCS RDS sau cum i-o zice si cheama o echipa de asistenta tehnica sa verifice.

Acelasi raspuns care s-a mai postat, avertisment.

P.S: Daca sunteti incapabil de a raspunde nu mai postati. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.