Sharkyman Posted January 23, 2018 Share Posted January 23, 2018 Numele produsului: Invitatii Filelist Model: Starea produsului: Nou Detalii despre produs: Preţ: Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): 5$ in CS:go Skins Metoda de plată: CS GO SKINS Contact: http://steamcommunity.com/id/Sharkyzul/ Imagini: Alte precizări: Dupa cum am mentionat caut sa dau la schimb cele 5 invitatii (le am de mai mult de 3 ani invitatiile) pe care le am ca si asa stateau degeaba acolo. Vreau CS:go skins cu o valoare de cel putin 2$ /item (in total 5$ pt invitatie). Daca vreti v-am lasat mai sus steamul meu unde sa ma contactati. Din cate m-am uitat pe topicuri e cam plin de tepari pe forum asa ca nu incercati sa ma adaugati pt. asa ceva ca nu am nici 15 ani si nici nu m-am nascut ieri. Multumesc. PS: sper sa nu fi incalcat nici o regula . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawx Posted January 23, 2018 Share Posted January 23, 2018 Nu ai 50 de post-uri + ai grija la titlu. T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.