Jump to content

[REZOLVAT] Problema cu modurile [ interfaceeditor credca ]

EL BIG BOSS VLAD OWN

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salutari ! Am instalat modpack-ul lui Razen dar doresc sa scot textul cu 'RAZEN' de sub banii aia 
Screenshot (în caz că este necesar): https://imgur.com/a/GUheD de sub textu cu bani

Alte precizări: Cum o sterg si cum o editez ?  gen din razen sa bag GSB POWER de exemplu, si cum o sterg definitiv, sa nu mai fie nimic acolo.

Multumesc o zi buna/seara

@Vlad SMT Salut. Pentru a o edita, intră în folderul principal al San Andreas-ului, după care intră la InterfaceEditor.ini -> și caută unde scrie RAZEN și modifică, iar dacă vrei să-l ștergi definitiv, șterge cele 2 fișiere InterfaceEditor.asi și InterfaceEditor.ini din folderul principal al GTA-ului. Sper că te-am ajutat. O seară bună.

1 hour ago, TLG EvolutioN RPG2 said:

@Vlad SMT Salut. Pentru a o edita, intră în folderul principal al San Andreas-ului, după care intră la InterfaceEditor.ini -> și caută unde scrie RAZEN și modifică, iar dacă vrei să-l ștergi definitiv, șterge cele 2 fișiere InterfaceEditor.asi și InterfaceEditor.ini din folderul principal al GTA-ului. Sper că te-am ajutat. O seară bună.

uau mersi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.