Jump to content

Gluma pentru gameri adevarati !

Sewen
 Share

Recommended Posts

Just now, StefanAlecsONE said:

Si eu zic mai bine sa-l stergi, chestia cu "Draw distance" este un mod pe gta, si acesta inseamna sa te dai mare ca ai pc bun, nu este nimic amuzant in acea poza, doar o aroganta

Amice, daca habar nu ai pe ce lume traiesti, mai bine ar fi sa taci, Draw distance sau View Distance, este distanta cu, care vezi detalile intr-un joc, orice joc, deobicei open world, daca inafara de samp nu mai sti alt joc, not is my fault. Si in plus nu m-am dat mare cu nimic, nu cred ca cineva inca mai ai chipset, pe bune, daca macar sti ce este. Vorbim cand cresi mai mare ;) .

@Sewen"Vorbim cand cresi mai mare" + nu m-am referit ca te ai dat mare, m-am referit ca este un mod arogant sa spui "Vezi blocul x ce misto e" si prietenul tau raspunde "Nu frt" "a eu am Draw Distance haha, esti fraiere" la asta m-am referit, eu zic sa citesti de vro 5-6 ori inainte sa dai un raspuns si de vro 10 ori sa te gandesti.

1 minute ago, StefanAlecsONE said:

@Sewen"Vorbim cand cresi mai mare" + nu m-am referit ca te ai dat mare, m-am referit ca este un mod arogant sa spui "Vezi blocul x ce misto e" si prietenul tau raspunde "Nu frt" "a eu am Draw Distance haha, esti fraiere" la asta m-am referit, eu zic sa citesti de vro 5-6 ori inainte sa dai un raspuns si de vro 10 ori sa te gandesti.

Nu era vorba de samp, era vorba de alte jocuri, poti lua in vedere Minecraft, acolo se numeste Field of view, si daca il ai la minim vezi ceata, sau cum zice Simba, vezi shadowy... off dude, please stop hate.

• MaryMihai10RPG2 changed the title to Gluma pentru gameri adevarati !

dprkaSD.png

@Sewen

On 11/5/2017 at 7:48 PM, Adrian28 said:

Postarea meme-urilor care nu au legătură cu B-Zone sau cu activităţile comunităţii (cum ar fi gamingul) este interzisă. Încălcarea regulii duce la arhivarea topicului şi la primirea unui avertisment verbal.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.