Jump to content

Abia le-a fost livrat, insa nu au stat deloc pe ganduri. I-au pus in secunda doi un motor V8!


Maschinengewehr42
 Share

Recommended Posts

Abia le-a fost livrat, insa nu au stat deloc pe ganduri. I-au pus in secunda doi un motor V8!

 

De provenienta Chevrolet, unitatea pe benzina cu capacitatea cilindrica de 6.2 litri dezvolta o putere maxima de aproximativ 450 CP.

Numai doua luni si jumatate au trecut de la premiera publica a noului Jeep Wrangler, dar americanii de la Bruiser Conversions se pot lauda deja cu primul exemplar JL animat de o motorizare V8.

Este vorba, mai precis, despre un propulsor LS3 de provenienta Chevrolet, cu opt cilindri in V si capacitatea de 6.2 litri, care dezvolta o putere maxima de aproximativ 450 CP, dupa cum spuneam si anterior.

Potrivit companiei de tuning din orasul Clearwater, statul Florida, motorul pe benzina proaspat instalat sub capota acestui exemplar lucreaza alaturi de cutia originala, o automata cu opt rapoarte.

Originala este, de asemenea, si unitatea de control (ECU), americanii de la Bruiser Conversions precizand insa ca toate sistemele de siguranta si confort functioneaza in continuare perfect, ca in prima zi.

La acest moment nu exista niciun fel de informatie cu privire la disponibilitatea conversiei respective pentru versiunile de echipare cu transmisie manuala sau pretul pachetului de tuning cu pricina.

In schimb, oficialii companiei din orasul Clearwater, statul Florida au precizat ca puterea maxima de 450 CP reprezinta doar inceputul, clientii urmand a putea opta in viitor si pentru o solutie cu 500 CP.

Cat despre noul Jeep Wrangler, acesta a debutat in premiera publica la sfarsitul lui noiembrie 2017, cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, si este disponibil la vanzare alaturi de trei motorizari.

Mai precis, cumparatorii au de ales intre benzinar turbo de doi litri, capabil sa produca 270 CP, si unul aspirat, V6 de 3.6 litri, cu 285 CP sub capota, carora li se alatura un diesel V6 de 3.0 litri si 262 CP.

 

Jeep Wrangler cu motor V8

 

Jeep Wrangler cu motor V8

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.