Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Care este genul vostru preferat de filme? / What is your favorite movie genre?

IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

Nickname : syko

Genul de filme : comedie

Motivele pentru care imi place : acest gen este cel mai apreciat de catre mine deoarece este evident ca te face sa te simti bine si iti capteaza atentia, totodata nici filmele politiste sau actiunea n-o las deoparte deoarece ele capteaza si mai mult atentia.

Nickname: [OG]Combat

Genul de filme: SF - Horror

Motivele pentru care îmi place: 

Filmele horror științifico-fantastice m-au captivat întotdeauna datorită capacității lor de a explora aspecte ale umanității și ale existenței în moduri inovatoare și adesea înfricoșătoare. În acest gen cinematografic, regizorii pot imagina viitorul sau alte dimensiuni, aducând la viață scenarii fantastice. Elementele supranaturale și tehnologice se îmbină pentru a crea o atmosferă tensionată, iar această combinație unică mă intrigă.

De asemenea, filmele horror științifico-fantastice oferă o platformă pentru a reflecta asupra temerilor noastre colective, cum ar fi teama de necunoscut, inteligența artificială sau modificările genetice. Ele provoacă gândirea și deschid discuții despre direcția în care se îndreaptă societatea noastră.

În plus, aceste filme au adesea efecte vizuale impresionante și concepte inovatoare, care mă fascinează din punct de vedere artistic. Mă atrage abilitatea genului de a mă transporta în lumi imaginare și de a mă face să mă gândesc la posibilități șocante sau uluitoare.

În concluzie, pasiunea mea pentru filmele horror științifico-fantastice provine din capacitatea lor de a explora aspecte profunde ale existenței umane, de a stârni imaginația și de a oferi o experiență cinematografică care mă surprinde și mă provoacă la nivel intelectual și emotional.

Edited by Combat

Nickname: Mike

Genul de filme: Actiune

Motivele pentru care îmi place: Ar fi acelea că mă țin antrenat și îmi place să fiu mereu atent la ce se întâmplă pe micul ecran.

Nickname: ZoomLess

Genul de filme: Horror

Motivele pentru care îmi place: Îmi plac poveștile horror în general. Mă țin în priză și mereu sunt curios de ce se poate întâmpla în viitorul apropiat al filmului.

Nickname:Zuppie

Genul de filme:Comedie, Actiune

Motivele pentru care îmi place: La Comedie imi place ca razi mult si te simti bine. La Actiune imi place ca vezi si batai/masini, etc. E interesant

Nickname: Shown

Genul de filme: Horror

Motivele pentru care îmi place: Imi plac filmele Horror deoarece ma sperii foarte ușor și imi da o adrenalină de neuitat! 

Nickname: Todi

Genul de filme: Science Fiction

Motivele pentru care îmi place:

Simt ca ma deconectez de la imprejurimile acestea si descopar un nou peisaj. Pe langa asta, simt ca imi este solicitata atentia, dar in acelasi timp si curiozitatea. Am mai multe motive pentru care prefer acest gen de filme, insa am sa ma limitez la cele mentionate anterior. Bineinteles ca in cazul in care vine vorba sa merg la un film cu prietenii, iar voturile opteaza pentru un film de actiune, nu am sa refuz. Cu toate acestea, in timpul meu liber pe care il petrec cu mine, prefer SF-urile.

O zi frumoasa! 

Edited by Todi