IngeruDrogat Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 O descriere a filmului: Poliţistului John Cale tocmai i-a fost refuzat jobul lui de vis, acela de a lucra în Serviciile Secerte pentru a-l proteja pe preşedintele James Sawyer. El nu vrea să-şi dezamăgească fata cu această veste, aşa că o duce într-un tur al Casei Albe. Tocmai atunci însă, un grup de oameni înarmaţi iau cu asalt locul. Cum guvernul este copleşit de haos şi timpul se scurge, Cale trebuie să-l salveze pe preşedinte, trebuie să-şi salveze fiica şi ţara. Trailer: Poze: Părere personală: Acest film nu prea a reusit sa ma atraga cat sa vreau sa il mai vad o data, deoarece nu a fost unic nu are ceva special, in 11-12 ani cred ca am vazut peste 300+ filme identice care au la baza acelasi lucru, fara ca ceva sa fie schimbat, defapt tot ce este schimbat la un film de genu' acest sunt personajele, nu il recomand. Sursa:Descrierea Serialului. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Am vazut acest film si tu mi-ai amintit cum se numeste. Multumesc! Filmul este superb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00dstar Posted February 19, 2018 Share Posted February 19, 2018 (edited) ^ din partea ta ma astept ca orice sa fie superb, avand in vedere de discutia pe care am avut-o legata de hip-hop. Filmul este mediocru si idiot. Edited February 19, 2018 by woodstar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IngeruDrogat Posted February 19, 2018 Author Share Posted February 19, 2018 Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts