IngeruDrogat Posted March 2, 2018 Share Posted March 2, 2018 O descriere a serialului:“Era morţilor vii” este o miniserie horror britanică cu şase părţi realizată în 2017. Este creatăde Simon Phillips şi Paul Tanter, care a şi regizat producţia. Oamenii le oferă vampirilor aflaţi pe coasta opusă o donaţie săptămânală obligatorie de sânge. În cele din urmă, oamenii reuşesc să se rearmeze şi plănuiesc o lovitură nucleară împotriva vampirilor, ca strategie finală pentru a termina războiul. Trailer: Poze: Părere personală: Cand am vazut prima oara trailerul m-am gandit sa ii dau o sansa m-am uitat la primul episod a fost extrem de plictisitor am stat din nefericire pana la finalul episodului deoarece am crezut ca poate isi revine m-am inselat am vazut si episodul 2 la fel extrem de slab si plictisitor nu este cine stie ce filmul in mare parte este ca si o carte cu vampiri pentru adolescente nu il recomand. Sursa: Descrierea Serialului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IngeruDrogat Posted March 5, 2018 Author Share Posted March 5, 2018 Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts