Rolland Posted March 3, 2018 Share Posted March 3, 2018 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:Am deschis PlayClaw3, intru in joc si nu vrea sa imi filmeze, ce pot sa ii fac?Screenshot (în caz că este necesar): - Alte precizări: Mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Refresh Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 Am si eu aceeasi problema. Folosesc PlayClaw de foarte mult timp si de ceva vreme nu mai merge, chiar nu stiu, cred ca e de la program, nu ai ce sa faci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
splashy Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 am cautat pe net si am vazut destui oameni cu aceeasi problema. totusi, exista si destule videoclipuri pe youtube cu samp care sunt filmate cu playclaw, deci nu stiu ce sa-ti zic. legat de cei care aveau aceeasi problema, singurele raspunsuri au fost ca e de la ei. deci nu prea ai ce sa-i faci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 3 hours ago, Splash RPG3 said: am cautat pe net si am vazut destui oameni cu aceeasi problema. totusi, exista si destule videoclipuri pe youtube cu samp care sunt filmate cu playclaw, deci nu stiu ce sa-ti zic. legat de cei care aveau aceeasi problema, singurele raspunsuri au fost ca e de la ei. deci nu prea ai ce sa-i faci. Realizezi ca răspunsul tau nu a ajutat deloc? Efectiv zici ca nu stii ce sa faci, de ce postezi daca nu stii? Daca nu poti oferi un răspuns relevant? Cred ca o sa trecem la sancțiuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted March 4, 2018 Author Share Posted March 4, 2018 3 hours ago, Splash RPG3 said: am cautat pe net si am vazut destui oameni cu aceeasi problema. totusi, exista si destule videoclipuri pe youtube cu samp care sunt filmate cu playclaw, deci nu stiu ce sa-ti zic. legat de cei care aveau aceeasi problema, singurele raspunsuri au fost ca e de la ei. deci nu prea ai ce sa-i faci. Normal ca e de la noi, dar sigur exista o solutie si pentru asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT RydeN Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 Incearca sa-l dezinstalezi si sa-i schimbi locatia propriuzisa, dar inainte sa-l instalezi iar, sterge-i toate datele de prin documente. DAi restart la PC si apoi il instalkezi, dupa ce l-ai instalat, ii mai dai un restart la PC si consider ca va functiona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gucci flip flops Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 Topic inactiv mai mult de 48h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.