Jump to content

"Problemă" SAMP.

TLG Batman

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:

1. Am fps unlocker dar nu este mod cleo, nu il pot gasi ca sa il pot scoate.Cum il scot?

2. Nu pot aprinde sirenele la masinile de PD, rareori merge dupa multe apasari de tasta "h" si de obicei nu merge. Ce trebuie sa fac ca sa rezolv?

Screenshot (în caz că este necesar): Nu este necesar.

Alte precizări: Am modpack-ul lui Kappa v5 Link modpack: https://forum.b-zone.ro/topic/387489-modpack-kappas-modpack-v50/

@TLG Batman Problema cu sirena poate fi ori de la efecte, ori de la timecyc, inlocuieste-le pe amandoua si vezi daca merge. 

Cat despre FPS Unlocker, poti incerca sa setezi limita pe care o doresti din sa-mp.cfg in documents (Documents > GTA San Andreas User Files > SAMP > deschizi sa-mp.cfg cu notepad si in randul ''fpslimit'' setezi tu cat vrei, exemplu : fpslimit=70), nu garantez ca va functiona. 

1 hour ago, TLG Batman said:

@CedryK YRN Nu am mers variantele

@celldweller Merge dar foarte, foarte rar.

Voi schimba modpack-ul, puteti da T/C. (PS: Revin eu cu alta problema)

Rezolvarea pentru aceste probleme este reinstalarea jocului complet si corect.

Dezinstalezi jocul ->> RESTART LA PC ->> ștergi tot ce tine de Gta inclusiv din My Documents ->> instalezi jocul pe alta partiție ->> esti mai atent cu modurile.

Topic închis.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.