Jump to content

tu vs tipul de care zice sa nu te ingrijorezi

Florian
 Share

Recommended Posts

19 minutes ago, woodstar said:

=))) e si greu rau de inteles, tipurile astea de meme-uri se fac de 30 de ani incoace, doar ca asta e pe tema samp... extrem de neamuzant si neoriginal 

razi la glumele / meme-urile junimistilor, mai bine taceai

53 minutes ago, woodstar said:

m-ai prins!!!! adevarul este ca acest meme este chiar amuzant dar eu nu am capacitatea intelectuala de a-l intelege!!! 

dude, e un meme sec in pula mea. dar na, se trezesc handicapati ca tine si ca ingeru drogat care isi pierd 6-7 ore pe zi din viata lor importanta pe un forum al unei comunitati de samp aproape moarte.

Edited by Florian

1 minute ago, Florian said:

dude, e un meme sec in pula mea. dar na, se trezesc handicapati ca tine si ca ingeru drogat care isi pierd 6-7 ore pe zi din viata lor importanta pe un forum al unei comunitati aproape moarte.

=))))))))))))
nu uita ca ai postat un meme pe aceasta comunitate aproape moarta

+

te ataci din cauza parerilor pe care le-ai primit pe aceasta comunitate aproape moarta

+

inca intri pe aceasta comunitate aproape moarta pentru a-mi da quote la raspunsuri

9 minutes ago, woodstar said:

=))))))))))))
nu uita ca ai postat un meme pe aceasta comunitate aproape moarta

+

te ataci din cauza parerilor pe care le-ai primit pe aceasta comunitate aproape moarta

+

inca intri pe aceasta comunitate aproape moarta pentru a-mi da quote la raspunsuri

te ofensezi ca am zis de comunitate ca e aproape moarta... nu ma ofensez ca nu ti-a placut meme-ul. tu te-ai ofensat de cand ai intrat in discutie. ma rog. aparent esti mai prost decat pari

Edited by Florian

8 minutes ago, Florian said:

te ofensezi ca am zis de comunitate ca e aproape moarta... nu ma ofensez ca nu ti-a placut meme-ul. tu te-ai ofensat de cand ai intrat in discutie. ma rog. aparent esti mai prost decat pari

e amuzant cum ai inceput sa o iei atat de personal

sunt prost ca nu mi-a placut meme-ul si am o opinie diferita sau cum? =)) 

nu te ofensezi ca nu mi-a placut meme-ul?  "razi la glumele / meme-urile junimistilor, mai bine taceai" 

unde ma ofensez ca ai zis ca e o comunitate aproape moarta? :)) ti-am demonstrat doar cat esti de ignorant

m-am ofensat cand am intrat in discutie? eu mi-am dat cu parerea despre meme-ul tau iar parerea mea te-a frustrat atat de rau incat ai inceput sa ma iei la misto cu junimea.. deci nu stiu cine s-a ofensat =))) 

"esti mai prost decat pari" "se trezesc handicapati ca tine" sper ca realizezi ca doar te faci de ras jignindu-ma pentru ca esti lipsit de argumente :)) 

Edited by woodstar

1 minute ago, woodstar said:

e amuzant cum ai inceput sa o iei atat de personal

sunt prost ca nu mi-a placut meme-ul si am o opinie diferita sau cum? =)) 

nu te ofensezi ca nu mi-a placut meme-ul?  "razi la glumele / meme-urile junimistilor, mai bine taceai" 

unde ma ofensez ca ai zis ca e o comunitate aproape moarta? :)) ti-am demonstrat doar cat esti de ignorant

m-am ofensat cand am intrat in discutie? eu mi-am dat cu parerea despre meme-ul tau iar parerea mea te-a frustrat atat de rau incat ai inceput sa ma iei la misto cu junimea.. deci nu stiu cine s-a ofensat =))) 

"esti mai prost decat pari" "se trezesc handicapati ca tine" sper ca realizezi ca doar te faci de ras jignindu-ma pentru ca esti lipsit de argumente :)) 

personal? coaie, tu ai venit sa zici de faptul ca nu e original si neamuzant. ok, nu ti s-a parut amuzant. lucrul asta e subiectiv. te-am luat la misto fiindca aparent daca folosesti o idee de meme pe un alt template inseamna ca e „neoriginal”. a fost ceva pe moment, oricum meme-urile de aici sunt mai de cacat decat cele de pe junimea. iar asta e un lucru grav. 

esti unu' din aia care cel mai probabil abia a dat de youtuberi precum calinacho si tot ai in gura „cuvinte premium” precum argumente, demonstratii, relevant, etc

ti-am spus, esti mai prost decat pari. opinia mea, right? 

hai ca deja discutia asta nu prea are rost, nu ma cobor la mintea ta ca dau de petrol (te-ai prins, o gluma buna pe gustul tau, maturule ;) ) 

o seara in continuare iti doresc

Just now, Florian said:

personal? coaie, tu ai venit sa zici de faptul ca nu e original si neamuzant. ok, nu ti s-a parut amuzant. lucrul asta e subiectiv. te-am luat la misto fiindca aparent daca folosesti o idee de meme pe un alt template inseamna ca e „neoriginal”. a fost ceva pe moment, oricum meme-urile de aici sunt mai de cacat decat cele de pe junimea. iar asta e un lucru grav. 

esti unu' din aia care cel mai probabil abia a dat de youtuberi precum calinacho si tot ai in gura „cuvinte premium” precum argumente, demonstratii, relevant, etc

ti-am spus, esti mai prost decat pari. opinia mea, right? 

hai ca deja discutia asta nu prea are rost, nu ma cobor la mintea ta ca dau de petrol (te-ai prins, o gluma buna pe gustul tau, maturule ;) ) 

o seara in continuare iti doresc

"esti mai prost decat pari. opinia mea, right?" hmm.. nu ma cunosti :)) si in plus, opinia se contureaza pe baza unor argumente pe care tu nu le-ai prezentat.. doar ai dat cu presupusul

"nu ma cobor la mintea ta ca dau de petrol" lma 2002, ai o parere prea buna despre tine

nu urmaresc youtuberi romanesti, in afara de backpackyourlife, dar nu stau sa fac munca de convingere cu tine :)) te las sa traiesti in lumea ta unde crezi ca esti cel mai "smecher"

"meme-urile de aici sunt mai de cacat decat cele de pe junimea" pai cred.. al tau face parte din categoria "de cacat"

"o seara in continuare iti doresc" o seara in continuare si tie =))))) 

@woodstar „youtuberi romanesti”. stii, spre deosebire de tine, faza cu „o seara in continuare” e ironica. la fel cu gluma aia cu petrolul. am precizat in paranteza. ma refeream la faptul ca tu ai impresia ca esti prea matur sa razi la ceva sau chiar sa te uiti la youtuberi romani =)) scuza-ma ca am gresit genul tau de om. esti ala care-si da aere zicand ca totul e de cacat in tara asta si chestii de genul. 

@World Shaggy meme-ul in sine e vechi, doar ca e modificat pe varianta samp. nu a mai aparut pana acum, deci, de ce sa nu incerc sa fac. pe pagina a prins cat de cat, deci eh. 

Edited by Florian

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.