Jump to content

Problema samp

peul2

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Am o problema la samp, cand intru imi apare ca m-am conectat iar apoi jocul se blocheaza.Ce as putea sa fac in privinta asta?
Screenshot (în caz că este necesar): nu cred ca este necesar.

Alte precizări: Am reinstalat jocul, l-am descarcat din surse diferite, nu am nici un fel de mod. Am incercat ambele versiuni de samp. 

Windows-ul este proastpat reinstalat. Precizez ca am problema asta doar pe b-zone rpg4. Nu am incercat pe alt b-zone inca.

O sa dau update la driverele de la placa video. Am omis treaba asta. Sper sa fie ok.

Daca celelalte comunitati rivale iti ruleaza bine, fa un ticket  lui Bobo in care sa ii precizezi aceasta problema, s-ar putea sa fie de la firma de hosting a serverelor B-Zone, s-ar putea sa fi banat firma ta de internet.

Salut! Ai samp-ul curat de tot? Fara cleo si fara sampfuncs.asi? Eu am problema asta doar de la sampfuncs.asi ! Daca nu le ai incearca sa descarci alta versine al SAMP-ului si dupa vezi tu. Daca nu merge nici asta incearca sa dai ''Run as administrator'' daca e la fel da-i si compatibilitatea la windows xp. Mult succes!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.