Jump to content

STREET GUARD !

FiestaZero

Recommended Posts

bodyguard.jpg

Street Guard

- Paza Personala

- Paza Domiciliu

- Paza Evenimente , Party , Eventuri , Nunti

- Paza Intlniri Discrete

- Transport V.I.P

TU NE ALEGI ! DE RESTUL NOI NE OCUPAM NOI !

-- PRETURILE PE ORA --

* 30 k - (2 persoane Paza Domiciliu )

* 30 k - ( 2 persoane paza personala )

* 40 k - ( 3 persoane paza personala )

* 50 k - (Transport + Paza Persoanala )

* 100 K ( Paza Discreta )

* 300 k - ( Eevenimnete , Party , Event )

Acestea sunt pachetele promotionale orce adugare in plus va costa , Preturile sunt negociabile depinde si de situatie !

Telefon Relatii cu Publicu STREET GUARD :

[FiestaZero] - 7108

[AvenCast] - 3938

http://img.b-zone.ro/images/54195734992176425855.png

Ati cerut acordul la vreun admin ? Din cate stiu eu e cam ilegal ce faceti . Si nu , nu am nevoie de protectia voastra stupida dar parca multi admini v'au interzis asta. Acum ceva timp thomas a zis clar ca nu exista mafia civila, street gang sau alte ptostii din acestea si ca astfel de actiuni vor fi considerate drept DM ... O faceti pe pielea voastra , si cred ca daca o tineti tot asa , neascultatul adminilor vă va duce la ban

Se refera la 20-40 k .. Nu prea aveti clienti .. Numai ieri am vazut vreo 20 de /ad-uri date de rusko si de iryna In legatura cu "protectia voastra" ...Sa fim seriosi .. a da , check forum , complains , la acel post la care a raspuns Gabb , zicand ca totii membrii SG vor lua Ban 5 zile :) s'a facut putina dreptate :-J poi ce sa sa zic , bafta la DM

DoGGy , Gabb sa grabit stai linistit :) nu va face nimic :) a inteles el gresit am stat seara de vb cu el

Pad Vlad , O sa fac print dimineata ( suma pe care o am ) si o sa fac print si seara ( suma pe care am facuto in pana seara seara) Hai sa nu mai facem offtopic daca aveti ceva pm ! Respect

Da chiar ca nu e mijto asa ca mie mi-ati furat ideea mea dar eu nu ofereama sa servici ca voi ca eu dadeam rob si doar incops trageam nu si in civili ... oricum eu am fost cel mai bun lider la civili se stie ca am fost si in trecut dar tu lidere ii pui ca sa faca DM aiurea si stii ca nu e permis treaba poate iarasi o sa primesti ban.

Street Guard Este o firma garantata de paza dar nu va putem asigura portectia 24/24 Nu Facem dm-uri doar avertizari si in caz daca trage acel player avertizat este omorat Cat despre preturi is convenabile pt ca e protectie de calitate si te aparam in ori ce situatie (in afara daca e cop NG Fbi sau admini)

Si daca nu va convine nu mai faceti posturi aici mai bine nici nu ne baga in seama daca nu iti convine protectia noastra

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.