IngeruDrogat Posted May 2, 2018 Share Posted May 2, 2018 O descriere a filmului: Un bărbat crede că şi-a lăsat trecutul misterios în urmă şi e pregătit pentru o nouă viaţă, mai liniştită. Însă când întâlneşte o tânără controlată de nişte mafioţi ruşi, nu poate sta deoparte şi trebuie să o ajute! Trailer: Poze: Părere personală: Un film foarte bun cea mai buna parte din film dupa parerea mea cred ca a fost faza cu " 16 Seconds" ( faza cu "16 Seconds" este si in trailer in caz ca nu stiti la ce ma refer). Sursa: AXN.RO Link to comment Share on other sites More sharing options...
woodstar Posted May 2, 2018 Share Posted May 2, 2018 (edited) Ca film de actiune este bun, ca film per total e ok, pacat ca nu am trait nici macar o secunda de frica pentru personajul principal, Denzel pur si simplu a fost de neatins in filmul asta (nu zic ca nu a fost distractiv, dar mi-ar fi placut putina vulnerabilitate) Edited May 2, 2018 by woodstar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IngeruDrogat Posted May 5, 2018 Author Share Posted May 5, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts