woodstar Posted May 12, 2018 Share Posted May 12, 2018 (edited) Numele artistului / artiștilor / formației: BlocBoy JB Colaborări pe album / mixtape (dacă există; dacă nu există puneți „-”): Drake, 21 Savage, Lil Pump, etc. Tracklist (pus într-un spoiler): 1. "Turnt Up" 2. "Look Alive" featuring Drake 3. "Nun of Dat" featuring Lil Pump 4. "Good Day" 5. "Left Hand" 6. "Asian Bitch" featuring Moneybagg Yo 7. "Rover 2.0" featuring 21 Savage 8. "Shoot" 9. "Wait" 10. "Nike Swoosh" featuring YG 11. "Mamacita" 12. "Mexico" 13. "No Velcro" 14. "Left Right" 15. "No Chorus Pt. 11" 16. "Straight Drop" 17. "Feature" 18. "Outro" Link de pe YouTube către album (dacă există; dacă nu există puneți „-”): - Notă acordată albumului / mixtape-ului: 6/10 Edited May 12, 2018 by woodstar Link to comment Share on other sites More sharing options...
splashy Posted May 12, 2018 Share Posted May 12, 2018 nu-mi place vocea baiatului astuia deloc, nici delivery-ul, suna cam 'analfabet', daca are sens? gen un fel de mumbling, dar se intelege, dar e low quality. parca nu sunt mastered unele cantece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woodstar Posted May 12, 2018 Author Share Posted May 12, 2018 2 hours ago, splashy said: nu-mi place vocea baiatului astuia deloc, nici delivery-ul, suna cam 'analfabet', daca are sens? gen un fel de mumbling, dar se intelege, dar e low quality. parca nu sunt mastered unele cantece. tipul e promitator si are o energie aparte, dupa ce am ascultat single-ul cu drake care e printre single-urile mele favorite de pe anul acesta am fost foarte entuziasmat pentru album, dar m-a lasat cam dezamagit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted May 16, 2018 Share Posted May 16, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts