Jump to content

Niste propuneri :D

EvghinTheAce

Recommended Posts

CARE ZICE CA TOPICUL DE PROPUNERI E OFF SI ZICE CA DEGEABA AM FACUT PROPUNEREA SAU ZICE "NU VEZI CA TOPICUL DE PROPUNERI E OFF, DE CE MAI FACI TU UNA?" VOI CERE +10% WARN-UP PE FORUM. STIU SI EU CA ESTE INCHIS, DAR VREAU SA VAD DACA ACCEPTA RAZR

Deci am niste propuneri.

1) Cand omor un mafiot rival sa imi dea 1/4 sau 1/2 din banii cash care ii are. Sa se bage o comanda prin care liderii sa stabileze aliante, ca sa nu ne omoram intre aliaati si sa zicem "scz nu am vazut numele tau". Si cand omoram un mafiot rival sa fie cu limita. Sa ne dea doar de maxim 5-10 ori bani, sa nu omoram non-stop sa facem dm in disperare. Sa fie cu limita ca sa se evite dm excesiv. Asa noi ne vom face banii si sa se scoata salariile sau sa se reduca la jumate. Ar fi mai rp.

2) Sa se puna tunning-ul din sf pt masinile cu paintjob in ls la tunning de langa cnn, sa nu mai batem atata drum.

3) Sa se scoata /takeguns si sa se puna un i la care trebuie sa scriem /cabinet si sa ne arate o lista cu arme: deagle, ak47, mp5 ( rank4+ ), sniper ( rank 5-6+ ), bata/cutit.

Preturile sa fie cam urmatoarele:

-deagle: 500$

-ak47: 2.000$ - 2.500$

-mp5: 1.000$-1.500$

-sniper: 3.000$

-bata/cutit: 250$./ 500$.

Banii sa mearga automat in seif, nu sa se piarda aiurea.

NU FACETI PT +1 , ASTEPT DECIZIA LUI SPAWN / RAZR / ALIN. PUTETI DA PRO/CONTRA DAR NU MA CRITICATI CA DC AM FACUT TOPICUL CA CER WARN-UP.

Daca topicul pt propuneri e inchis asta nu insaemna ca trebuie sa faci un topic nou.

PS: Te-ai ales si cu warn up (mai ales pt faza asta "Inteleg, atunci la restul dati pro/contra daca vreti. ").

CLOSED!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.