Jump to content

Locuri sigure din avion!


zL XannyS
 Share

Recommended Posts

Cele mai sigure locuri din avion

 

 

646x404.jpg

Cele mai sigure locuri din avion. Locul ocupat în avion e important pentru a şti cum trebuie acţionat în cazul în care apar probleme în timpul zborului, fie că e vorba de simple turbulenţe sau de un caz mult mai grav.

 

 

Cele mai sigure locuri din avion. Locurile din faţă, periculoase

 

În urma impactului cu solul, partea din faţă a avionului şi primele rânduri de locuri, de obicei cele rezervate pentru clasa I, au fost cele mai avariate, potrivit „The Telegraph“.

 

Cauze frecvente de accidentare

 

Cele mai frecvente cauze de accidentare într-un avion sunt atunci când aeronava este zguduită de turbulenţe, iar pasagerii nu se află pe locurile lor sau nu au centurile de siguranţă.

 

Aproape de una dintre ieşirile de urgenţă

 

O analiză efectuată de guvernul american în 2013 în ceea ce priveşte accidente aviatice dintre anii 1993 şi 2000, în care au fost implicate 53.487 de persoane, a arătat că peste 90% din pasageri au supravieţuit.Potrivit acestui raţionament, anumiţi oameni de ştiinţă susţin că persoanele care ocupă locurile aflate la mai mult de şase rânduri distanţă de o ieşire de urgenţă au şanse mai mici de supravieţuire.

 

Cele mai sigure locuri din avion.Locurile de la geam, nerecomandate

 

Conform unui studiu publicat de Men’s Health şi citate de fabrica-de-călătorii.ro, locurile de la geam sunt nerecomandate, deoarece s-a arătat că cei care stau la geam se ridică mai rar sau deloc pe parcursul unui zbor, deoarece acest lucru implică deranjarea celor doi pasageri de lângă. De asemenea, gravitaţia duce la acumularea de sânge în picioare, iar cei care stau aşezaţi pentru o perioadă mai lungă riscă să aibă probleme medicale, din acest motiv, locurile de la culoar sunt de preferat.

 

Sfat

 

De când ajungeţi în avion e recomandat să număraţi la câte rânduri sunteţi de cea mai apropită ieşire de urgenţă. În caz de probleme în timpul zborului, vă puteţi da seama spre ce punct trebuie să vă orientaţi.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.