sQuare RooT Posted May 30, 2018 Share Posted May 30, 2018 Nick-ul tau: sQrtServer: rpg1Descrierea bugului: Dupa ce am terminat quest ul am primit 100 drugs nu stiu de ce ca nu sunt gangster.Screenshot(s): https://imgur.com/a/MWceRHk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivory Posted May 31, 2018 Share Posted May 31, 2018 Nick-ul tau: Axel92Server: RPG2Descrierea bugului: Salut, bugul consta in, membrii departamentelor care stau pe /sleep si acumuleaza cele 6 ore, primesc acel bonus cu 100 droguri si ei, la fel ca toti ceilanti playeri, oricum, daca n-as fi fost membru al departamentelor si n-as fi primit 200 de droguri, n-as mai fi facut acest topic, am vazut niste topic-uri asemanatoare, dar nu chiar explicite.Screenshot(s): Nu am ss deoarece nu am facut, dar am 200 de droguri in safe-box, pentru ca imi era teama ca o sa primesc Fw Dar, cu urmatoarea ocazie am sa revin cu un ss, cel putin prin comentarii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted May 31, 2018 Share Posted May 31, 2018 Bug-ul nu este la quest, a fost la bonusuri si acum este rezolvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.