Nobody Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 (edited) M-am apucat din nou de PhotoShop si am gasit acest forum cel mai potrivit. Am schibmat nick-ul si cateva lucrari noi vor fi gata in curand. Pana atunci va las cateva din creatiile mele mai vechi! Edited October 8, 2010 by Nobody 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinnie Chase Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Creatiile sunt foarte frumoase, sper sa continui . Felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
John F4L Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 Mda, dragute.Dar 4,5,6 sunt pe o diferenta ca de la cer la pamant fata de celelalte. Cam ciudat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 ai facut bine ca te-ai reapucat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nobody Posted September 26, 2010 Author Share Posted September 26, 2010 (edited) Another one: LE: Ca sa nu zica cineva ceva de double post pun aici noile creatii. Am vrut sa astept putin pana voi avea un pachet mai maricel si acum e gata: 2 sig-uri si am incercat diferite efecte si idei pentru text! Sper sa va placa si astept sfaturi si pareri. LE2: Inca o lucrare...destul de grabita (facuta fara tutorial...width un pic cam mare...mult spatiu gol. Am incercat cu un render cu opacity mic sa umplu spatiul dar nvm!) Enjoy! LE3: A mai ajuns cineva la later edit 3?!?...Ei bine vad ca nu multa lume e interesata sa dea sfaturi dar eu tot postez. Again: Edited September 27, 2010 by Nobody Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nobody Posted September 28, 2010 Author Share Posted September 28, 2010 Vad ca nimeni nu mai lasa pareri asa ca fac un reply poate, poate se mai intereseaza cineva. Enjoi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinnie Chase Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Daca numai postam nu inseamna asta, inseamna ca n-avem timp. Numai face 2x post pentru ca voi fii nevoit sa-ti inchid topicul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.OnlyMe Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Creeatii frumoase. Felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nobody Posted September 28, 2010 Author Share Posted September 28, 2010 (edited) Multumesc de sfaturi, astept pareri in continuare. One more: PS: Am facut in fuga pe la 12 noaptea! ...A fost mai complexa, dar am simplificat-o (i-am lasat doar smudge si gradienturi). Edited September 28, 2010 by Nobody Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 La ultima trebuia sa te mai joci cu GM'urile, iar textu lasa de dorit. Bazezate mai mult pe integrare, lighting si flow. Bafta pe viitor ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nobody Posted October 1, 2010 Author Share Posted October 1, 2010 Thx for advice... One more: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 Bravo pentru inceput este bine! Continua este bine! Urmareste niste tutoriale de pe B-zone sunt foarte bune! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nobody Posted October 1, 2010 Author Share Posted October 1, 2010 Bravo pentru inceput este bine! Continua este bine! Urmareste niste tutoriale de pe B-zone sunt foarte bune! Mda...eu zic ca nu mai sunt chair incepator, dar in final voi sunteti cei care decid. Again: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christiano Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 (edited) Foarte frumoasa noua ta "achizitie" Chiar ca numai esti incepator Edited October 1, 2010 by ChristianoCelOriginal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nobody Posted October 1, 2010 Author Share Posted October 1, 2010 Multumesc pentru sfaturi si pareri. Inca una: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psiops Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Felicitari, ai creatii frumoase. Asteptam in continuare sa vedem ce mai ai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nobody Posted October 2, 2010 Author Share Posted October 2, 2010 Felicitari, ai creatii frumoase. Asteptam in continuare sa vedem ce mai ai! Ei, daca insisti tu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
piK Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Dragute lucrari , imi place , foarte frumoase . Link to comment Share on other sites More sharing options...
HypnoZaFTW Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 foarte frumoase lucrarile imi place mult cum lucrezi tine-o tot asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nobody Posted October 3, 2010 Author Share Posted October 3, 2010 Ma bucur ca va plac lucrarile mele. V1: V2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRO Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 Din cate observ, la prima lucrare de exemplu (unde ar trebui sa stiu cel mai bine, ca e din tutorialul meu ) nu esti deloc atent la detalii. Si asta strica tot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nobody Posted October 4, 2010 Author Share Posted October 4, 2010 Din cate observ, la prima lucrare de exemplu (unde ar trebui sa stiu cel mai bine, ca e din tutorialul meu ) nu esti deloc atent la detalii. Si asta strica tot. Mda...pai tu te legi de creatia aia. E una dintre cele mai vechi lucrari. S-ar putea s-o refac si comparam sa vedem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psiops Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Foarte frumoase...progresezi repede. Succes in continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nobody Posted October 7, 2010 Author Share Posted October 7, 2010 Foarte frumoase...progresezi repede. Succes in continuare! Ca tot vorbeai de progres. Am facut o varianta noua a unei lucrari mai vechi: OLD: NEW: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christiano Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Foarte frumoasa noua creatie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts