Jump to content

Deschamps a vorbit din nou despre absenţa lui Benzema de la echipa naţională: "Acestea sunt consecinţele"

cedrykk
 Share

Recommended Posts

1444568205-extras-noticia-foton-7-0.jpg.debe8770131a878e90a904d1022d9df4.jpg

Karim Benzema va rata un nou turneu final, chiar dacă a reuşit să câştige pentru a treia oară la rând Liga Campionilor cu Real Madrid, ca urmare a scandalului de şantaj în care a fost implicat alături de Mathieu Valbuena. Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, a acordat un interviu pentru Le Parisien, în care a spus că acestea sunt consecinţele incidentului petrecut în trecut. 

"Acest caz există. Dacă nu ar fi avut loc, situaţia ar fi fost alta. Din nefericire s-a întâmplat ce s-a întâmplat, iar acestea sunt consecinţele", a spus Deschamps.

Întregul scandal a izbucnit în 2015. Benzema a fost reţinut de către poliţia franceză şi plasat în custodie, din cauza acuzaţiilor de complicitate în cazul de şantaj în care mai multe persoane, printre care şi Djibril Cisse, l-au ameninţat pe Valbuena că vor face publice imagine erotice cu el şi partenera sa, furate de pe telefonul mobil al acestuia, dacă nu primesc o sumă de bani. Pe 11 iulie 2017, Curtea de Casaţie de la Paris i-a dat câştig de cauză lui Benzema.

În urmă cu un an, Benzema a avut o recţie nervoasă după ce Valbuena a declarat că nu ar avea o problemă să fie din nou coechipier cu el: "A trecut mai mult de un an şi jumătate de când sunt luat drept inamic, un exemplu negativ, un asasin, care trebuie să fie pedepsit, sunt murdărit, familia mea şi numele meu... Iar el (n.r Valbuena) spune că am putea juca împreună... Trebuie să înceteze cu aceste declaraţii! Totul a plecat de la povestea sa, afirmând de la început că sunt un gunoi, că l-am ameninţat, că l-am timorat şi orice altceva se poate inventa"

În urma scandalului, Karim Benzema nu a mai fost convocat la naţionala Franţei şi a ratat, inclusiv, prezenţa la Euro 2016. Până în 2015, atacantul de la Real Madrid adunase 81 de selecţii şi 27 de goluri marcate la prima reprezentativă a Franţei. Mathieu Valbuena a fost de asemenea suspendat din echipa naţională. Ajuns la 30 de ani, Benzema a adunat 47 de meciuri oficiale în acest sezon, pentru Real Madrid, reuşind să marcheze 12 goluri şi să paseze decisiv în tot atâtea rânduri.

Franţa va evolua în Grupa C la turneul final din această vară, alături de Australia, Peru şi Danemarca.

Lotul Franţei pentru Cupa Mondială din Rusia:

Portari: Hugo Lloris (Tottenham), Steve Mandanda (Marseille), Alphonse Areola (PSG)

Fundaşi: Lucas Hernandez (Atletico Madrid), Presnel Kimpembe (PSG), Benjamin Mendy (Manchester City), Benjamin Pavard (Stuttgart), Adil Rami (Marseille), Djibril Sidibe (Monaco), Samuel Umtiti (Barcelona), Raphael Varane (Real Madrid)

Mijlocaşi: N'Golo Kante (Chelsea), Blaise Matuidi (Juventus), Steven N'Zonzi (Sevilla), Paul Pogba (Manchester United), Corentin Tolisso (Bayern Munchen)

Atacanţi: Ousmane Dembele (Barcelona), Nabil Fekir (Lyon), Olivier Giroud (Chelsea), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Thomas Lemar (Monaco), Kylian Mbappe (PSG), Florian Thauvin (Marseille)

Sursa: click

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.