Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Interviu #68 - Aka05 - RPG4 Supervisor


Rolland
 Share

Recommended Posts

Rolland:Salut. Îţi multumesc pentru că mi-ai acceptat invitaţia, Aka05! În primul rând, ne poţi spune câte ceva despre tine? (Nume, oraş, vârsta, etc.)?

Aka05:Salut, multumesc de invitatie. Ma numesc Tanase Stelian, am varsta de 21 de ani si sunt din orasul Constanta. In acest moment sunt student in anul 3 la Universitatea Maritima Constanta, profil electromecanica navala.

Rolland:Cum arată o zi din viața ta?

Aka05:O zi obisnuita incepe cu rutina de dimineata ca a fiecarui om, mai apoi facand lucrurile pe care le-am stabilit in acea zi, de obicei mergand la facultate, seara venind acasa si punandu-ma la PC pentru a ma putea relaxa.

Rolland:Cum au fost primele zile pentru tine alături de comunitatea B-Zone?

Aka05:Prima zi a fost pe RPG1 alaturi de varul meu Cosminn, la acel moment serverul era aproape plin, peste 900 playeri in fiecare zi, undeva pe la sfarsitul lui 2013. Tin minte ca imi bagasem cheat engine ca sa pot sa-mi bag bani, am vazut ca ei cresc, dar nu raman si din acea cauza am renuntat sa continui atunci.

Rolland:Care a fost inceputul tău pe B-Zone şi cât ai muncit pentru funcţia de supervisor?

Aka05:Inceputul meu serios pe B-Zone a fost pe rpg2, februarie 2014, acolo am reusit sa primesc functia de lider si de helper, mai apoi fiind banat.  Dupa acel ban am renuntat putin la joc, mai apoi apucandu-ma de rpg4 la deschiderea acestui server. Pentru functia de supervizor am stat admin 2 ani si 2 luni, a fost o munca grea, sacrificii, dar intr-un final iata-ma aici.

Rolland:Cine te-a ajutat cel mai mult să ajungi la această funcție și cine a încercat să te împiedice pentru a atinge funcția de Supervizor?

Aka05:Sincer, cred ca m-am ajutat singur cel mai mult pentru a ajunge la aceasta functie, dar si un merit il are si Alexandrew care m-a ajutat cu adminul cand am luat si m-a instruit, eu cunoscandu-l de ceva timp. Nu cred ca a fost cineva care sa ma impiedice sa ajung la aceasta functie.

Rolland:Ai mai jucat pe alt RPG, înainte să joci pe RPG4?

Aka05:Da, am precizat mai sus, am jucat pe RPG2, acolo am invatat multe lucruri pe care le stiu azi, am reusit sa dobandesc si 2 functii, gasindu-mi de asemenea si multi prieteni.

Rolland:Ce emoţie ai avut când ai fost promovat la admin?

Aka05:Am primit admin de la Marik, in martie 2016, luandu-ma prin surprindere. A fost un sentiment placut, de fericire si mi-am dat seama atunci ca munca mea a fost rasplatita cum trebuie. Emotii nu am avut pentru ca am avut si alte functii anterior.

Rolland:Aveai idee că o să primesti supervisor după ce Alexandrew a renunţat?

Aka05:Aveam o mica idee, dar nu stii niciodata ca tu esti cel care o sa ia functia sau altcineva.

Rolland:Ce proiecte ai ca supervisor în viitor?

Aka05:Proiectele in mare parte au ca scop marirea de playeri pe rpg4. Vom incerca sa facem multe activitati, evenimente sa fie pe placul playerilor si sa reusim sa ii atragem alaturi de noi pe server. In viitor voi vedea si alte proiecte pe care o sa incerc sa le pun in aplicare pe server.

Rolland:Ce parere ai despre conducerea comunitaţii B-Zone?

Aka05:Este o conducere ok, care isi da interesul mult pentru bunastarea serverului si a playerilor. E normal ca unii playeri sa nu fie de acord cu unele decizii luate de ei pentru ca nu ii poti multumi pe toti, e o comunitate mare si multi au pareri diferite, dar ei incearca si reusesc sa faca jocul placut pentru multi dintre jucatori. 

Rolland:Care a fost prima ta facţiune şi cât de  greu a fost să intri in ea?

Aka05:Prima mea factiune a fost LVPD pe RPG2. Am reusit sa intru in factiune dupa 2 saptamani dupa ce m-am apucat de server, tin minte ca imi scrisesem tot regulamentul pe foaie ca sa reusesc sa trec testele. In mare parte am avut de a face cu factiunile de tip departament.

Rolland:Cum ai reusit sa strangi avere pe RPG4?

Aka05:Cu averea a fost usor, avand experienta de pe alte servere, am inceput la un job ilegal la inceput facand o suma de bani mai apo intrand in afaceri si reusind sa fac profit din orice lucru vandut de mine. Cei drept am primit la un moment dat si un ajutor de la Axel92, caruia ii multumesc din nou pe aceasta cale, oferindu-mi CNN LV si un apartament din cele noi aparute.

Rolland:Ce ai face dacă ai primi gradul de fondator pentru o zi?

Aka05:Nu cred ca ai multe de facut ca fondator doar pentru o zi, nu cred ca poti schimba multe, cel mai probabil m-as distra, as vedea ce comenzi au fondatorii, ce pm-uri primesc de la playeri.

Rolland:Ce sfaturi oferi jucatorilor care doresc să obţina o functţe pe RPG4?

Aka05:Celor care doresc o functie trebuie sa urmeze mai multi pasi/sfaturi, in principal sa fie activi, sa se implice in momentul in care li se solicita, sa ajute serverul cu ce poate, sa munceasca din greu, sa aba un comportament frumos, demn de un player cu functie.

Rolland:Pentru final, vreau să îţi mulţumesc pentru acceptare invitaţiei şi timpului acordat.

Aka05:Si eu multumesc pentru invitatia primita.

Edited by Rolland
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.