Jump to content

Ce are Ronaldo şi nu are Messi! Liderul Argentinei, criticat pentru comportamentul său de pe teren

cedrykk
 Share

Recommended Posts

pay-9y9a6996.jpg.47535fdfb05e050d41d9913c7e39446e.jpg

Campionatul Mondial din Rusia a furnizat surprize încă din prima etapă a grupelor, iar în faza optimilor am putea vedea echipe care plecau cu şansa a doua, chiar a treia în grupele turneului final din Rusia. Dorin Goian a intervenit telefonic la ProSport LIVE şi a vorbit despre rivalitatea care a marcat ultimii ani ai fotbalului, dintre Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi şi a indicat un câştigător. 

Printre marile surprize de la Campionatul Mondial s-ar putea număra şi eliminarea Argentinei încă din faza grupelor, acolo unde "pumele" nu au câştigat încă. Fostul Balon de Aur nu a reuşit să-şi conducă echipa spre victorie, aşa cum a făcut-o Ronaldo, aspect evidenţiat şi analizat de Dorin Goian: "Messi nu traversează o perioadă foarte bună. Nici ca realizări individuale, lucru care se întâmplă şi cu Argentina la Campionatul Mondial. Îmi place Ronaldo, pentru că în momentele dificile are o reacţie. Messi mi se pare total opus, mi se pare lipsit de reacţie. Expresia feţei, tot ceea ce face, când ratează penalty... Nu-l văd în momentele grele că ia jucătorii, că gesticulează, că încarcă să-i ajute. Ronaldo e diferit". 

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.