Jump to content

Nainggolan nu uită şi nu iartă! Mesajul transmis fostei sale echipe

cedrykk
 Share

Recommended Posts

untitled.png.415a815464c11db9c4f8aa49ac7ab314.png

Neselecţionat în lotul Belgiei pentru Campionatul Mondial, Nainggolan a reuşit să obţină un transfer care îl mulţumeşte. Chiar dacă se zvonea că este un pas înapoi, mijlocaşul a lăsat de înţeles că mutarea va fi benefică pentru cariera sa. 

„Mă bucur de modul în care am fost primit la Inter, e o echipă mare şi sper că putem reuşi performanţe importante în Champions League. Inter va redeveni un club important în Europa”, a declarat Nainggoland pentru televiziunea clubului.

El nu a uitat de fosta echipă, As Roma, şi i-a atacat pe conducătorii romanilor: „E important pentru mine că preşedintele şi antrenorul au avut încredere şi m-au adus. M-au făcut să mă simt important, aşa cum nu mă mai simţeam la Roma”, a încheiat Radja Naingollan. Ajuns la 30 de ani, belgianul a fost cumpărat în schimbul a 24 de milioane de euro + Davide Santon şi Nicolo Zaniolo. 

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.