Jump to content

Buffon a făcut anunţul aşteptat de toată lumea! Portarul legendar nu s-a mai ferit: "Sunt foarte multe provocări"

cedrykk
 Share

Recommended Posts

ddzfbnpv4aapv0b.thumb.jpg.0c5b530061acf5fa20ef364773c236c4.jpg

Fostul portar al lui Juventus, Gianluigi Buffon, nu vrea să renunţe la fotbal nici la 40 de ani. 17 ani a îmbrăcat tricoul "Bătrânei Doamne", iar ultimul meci a fost pe 19 mai 2018, în partida din Serie A contra formaţiei Hellas Verona, când Juventus a câştigat cu 2-1 şi a devenit Campioana Italiei.

Betano.com îti ofera zilnic o multime de pariuri speciale! Te asteptam pe platforma noastra de distractie, jocul începe acum! 

Gianluigi Buffon nu are de gând să se despartă de lumea fotbalului. Deşi o mare parte din cariera sa de portar a dedicat-o unei singure echipe, Juventus, şi s-a retras la 40 de ani, Buffon are planuri de viitor. "Sunt foarte multe provocări pe care le simte o persoană la vârsta de 40 de ani, provocări pe care vrei să le încerci şi te emoţionează. Emoţiile pe care le simţi când joci fotbal sunt greu de întâlnit de-a lungul vieţii. Până la urma, încă vreau şi simt nevoia să demonstrez că sunt puternic, indiferent de vârsta pe care o am", au fost cuvintele lui Buffon la microfonul celor de la Sky Sport (Italia).

Fostul goalkeeper a vorbit şi despre ultimul meci în tricoul lui Juventus, zi istorică atât pentru Buffon, cât şi pentru Campioana Italiei. Deşi Buffon a primit un gol în meciul de retragere, contra formaţiei Hellas Verona, câştigat de campioana Italiei cu 2-1, pentru Buffon, ziua de 19 mai 2018, va rămâne una sfântă: "Sunt extrem de mândru de retragerea mea. Câştigător şi entuziasmat, cu un "adio" frumos din partea preşedintelui, colegilor, antrenorilor şi suporterilor. A fost ceva puternic, frumos şi meritat, pentru că în cei 17 ani am primit enorm de mult, însă cred că am şi oferit pe măsură. Am suferit, blestemat, bătut. M-am bucurat şi am plâns pentru Juventus. Aşadar, când este vorba de atâtea sentimente, de siguranţa că am oferit maximul şi că m-am sacrificat total pentru echipă, este foarte plăcut să vezi că povestea s-a terminat frumos", a spus Buffon, care nu s-a oprit din laude la adresa fostei sale echipe, campioana Italiei pentru al şaptelea an consecutiv: "Juventus nu are nevoie să o ia de la capăt, ci să continue, ceea ce va face. Puterea lui Juventus nu a stat în Buffon sau într-un singur jucător, ci forţa echipei a fost dată de sistemul de joc, de claritatea ideilor şi de grup. Juventus va continua să fie protagonistă".

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.