Jump to content

Brad Pitt a fost plătit cu o cafea pentru apariţia în Deadpool 2

IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

662386l-640x400-b-2d609aec.jpg

Starul a apărut drept The Vanisher în a doua parte a aventurilor „mercenarului cu gura mare”

Ryan Reynolds a dezvăluit că pentru apariţia lui Brad Pitt în cea de-a doua parte a aventurilor „mercenarului cu gura mare” preţul a fost… o cafea. E tot ce a cerut starul de 54 de ani pentru scena ultra scurtă din Deadpool 2, a spus interpretul ireverențiosului supererou, într-un interviu acordat publicaţiei Entertainment Tonight în cadrul San Diego Comic Con.

„Mi s-a spus că tot ce vrea pentru cameo-ul său este nişte cafea. Iar eu am întrebat «Cafea, în sensul unei francize de cafea sau…?» Şi mi s-a specificat că este vorba despre o singură ceaşcă de cafea. Iar asta a fost grozav, una dintre cele mai drăguţe chestii pe care le putea face cineva”.

Personajul rezervat lui Pitt, Vanisher, a stat ascuns  mare parte din film – faţa starului a apărut apoi pe ecran vreme de o secundă – iar Reynolds a „adorat” cât de „iresponsabilă” a fost distribuţia unui actor atât de celebru într-un rol atât de insignifiant.

Regizorul lui Deadpool 2, David Leitch, a ţinut să spună că un astfel de cameo nu ar fi mers într-un alt film; nu s-ar fi putut întâmpla dacă nu ar fi existat referinţele constante ale lui Deadpool la alţi supereroi şi adresarea directă la cameră.

cinemagia.ro

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.