Jump to content

Lasă Camp Nou pentru un transfer în Premier League: "Nu voi uita niciodată Barcelona şi oamenii ei"

cedrykk
 Share

Recommended Posts

a2.jpg.014595cb48ae5df8d760071abc811e96.jpg

Lucas Digne (25 de ani) şi-a anunţat plecarea de la Barcelona printr-un mesaj postat pe reţelele sociale. Fundaşul dreapta francez e aşteptat să semneze, luni, cu Everton, englezii urmând să trimită 25 de milioane de euro în Catalonia.

La doi ani de la momentul în care a fost adus de la PSG, Digne a ajuns la final de drum. Fără şanse în lupta Jordi Alba, apărătorul din Hexagon a luat decizia de a părăsi campioana Spaniei şi a ţinut să le mulţumească tuturor pentru clipele frumoase petrecute în doi ani pe Camp Nou: "În ultimii doi ani am trăit visul unui copil şi am realizat asta. Vreau să vă mulţumesc tuturor. În primul rând, clubului care mi-a oferit totul din momentul în care am ajuns, celor din staff şi tuturor care formează această familia. Nu voi uita niciodată Barcelona, dar nici oamenii, care sunt incredibili în fiecare moment. Le mulţumesc jucătorilor, care sunt oameni uimitori înainte să fie cei mai buni din lume. Barcelona e mai mult decât un club, e o familie incredibilă", a scris Digne, pe Istagram.

Cumpărat de la PSG cu doar 15,5 milioane de euro, Digne îşi va continua cariera în Premier League, la Everton. Din informaţiile oferite de presa internaţională, francezul va aduce în conturile clubului blaugrana 25 de milioane de euro şi va semna luni cu noua echipă.
20 de meciuri a jucat Lucas Digne pentru Barcelona în ultimul sezon, majoritatea din postura de rezervă a lui Jordi Alba.

Sursa

O sumă bună pentru Digne, e un jucător tânăr și destul de talentat după părerea mea. Acum, vom vedea ce va face împotriva lui Aguero, Kevin, Sane ș.a.m.d și cum se va integra în noul colectiv.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.