Jump to content

Tuchel l-a dat de gol pe Cavani. Ce se întâmplă cu transferul atacantului

cedrykk
 Share

Recommended Posts

ecn.jpg.6e1824e7e0bc54676d317a8a24ffa96f.jpg

Edinson Cavani (31 de ani) a fost unul dintre numele cele mai vehiculate pentru un transfer în această vară. Antrenorul lui PSG, Thomas Tuchel, a mărturisit că a discutat cu fotbalistul, iar acesta îşi doreşte să continue la campioana Franţei.

Evoluţiile bune din sezonul precedent, dar şi prestaţia de la Campionatul Mondial l-au adus pe Cavani în vizorul celor mai mari echipe ale Europei. Chiar şi Real Madrid s-a interesat de atacant, fiind gata să ofere 100 de milioane de euro. Şeicii lui PSG nu au părut interesaţi de suma oferită de madrileni, iar discuţiile au intrat în impas încă de la primele contacte. Şansele ca atacantul să rămână în Franţa sunt destul de mari, mai ales după declaraţiile făcute de antrenorul echipei, Thomas Tuchel.

”Cred că va rămâne la PSG. Am vorbit cu Edinson şi mi-a lăsat de înţeles că va continua cu noi. Impresia mea este că mă voi baza pe el şi în sezonul următor”, a declarat Thomas Tuchel, citat de AS.

Potrivit transfermarkt.de, Edinson Cavani este cotat la 60 de milioane de euro.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.