Jump to content

Şi-a prelungit contractul cu Chelsea! Anunţul oficial a fost făcut: "E foarte important pentru mine să continui!"

cedrykk
 Share

Recommended Posts

pedro.thumb.jpg.fa562435a2d53366170cf2a0f6c36502.jpg

Mijlocaşul stânga Pedro şi-a prelungit contractul cu formaţia din Premier League, Chelsea, pentru încă un an. Jucătorul de 31 de ani, care a ajuns pe Stamford Bridge, de la Barcelona, în vara anului 2015, va fi sub contract cu echipa lui Abramovic până în 2020. "Este foarte important pentru mine să continui la Chelsea. Mă simt bine aici şi vreau să câştig titluri şi trofee aici. Vreau să ajut echipa, să înscriu goluri. Sunt foarte fericit, aici, alături de colegii mei, suporteri şi de tot ce înseamnă acest club", a spus Pedro, potrivit independent.co.uk. 

În cele 3 sezoane în tricoul albaştrilor, Pedro a evoluat în 131 de meciuri şi a marcat 28 de goluri.

"Suntem foarte fericit că ne-am asigurat că Pedro ne va ajuta încă un an în plus. De când a venit la Chelsea a demonstrat pe teren cât este de talentat şi ne dorim să aibă aceeaşi evoluţie sub îndrumarea lui Maurizio Sarri", a fost reacţia directorului Maina Granovskaia, după ce jucătorul din Spania a semnat prelungirea contractului.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.