eB Swau Posted August 8, 2018 Share Posted August 8, 2018 Nick-ul tau:Swau.Server:RPG2Descrierea bugului:Am task sa pun costum pe mine cu comanda /costumes, le-am pus pe toate la rand si nu mi-a dat task-ul.Screenshot(s): Nick-ul tau:Swau.Server:RPG2Descrierea bugului:Sunt in factiunea Hitman si imi da task sa pun 2 contracte.Screenshot(s):https://imgur.com/a/WritUFX Nick-ul tau:Swau.Server:RPG2Descrierea bugului:Asta nu e chiar un bug neaparat da e o observatie, imi da task sa consum 5 droguri si sunt intr-o factiune diferita de mafie, majoritatea factiunilor inafara de mafii nu au voie sa aiba doguri. Ar fi mai bine task-ul asta sa fie doar pentru mafioti si civili.Screenshot(s):https://imgur.com/a/0wmLQDu Link to comment Share on other sites More sharing options...
a l e c s Posted August 8, 2018 Share Posted August 8, 2018 Am patit la primu'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xEpical Posted August 8, 2018 Share Posted August 8, 2018 @eB Swau, trebuie sa mergi intr-un clothes si sa cumperi un nou costum, doar sa-l pui pe tine, indiferent cum il pui. @South ALECS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupi Posted August 8, 2018 Share Posted August 8, 2018 @eB Swau trebuie sa cumperi un costum dintr-un clothes ca sa primesti task-ul, nu sa il atasezi din [/costumes]. Nu este bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
a l e c s Posted August 8, 2018 Share Posted August 8, 2018 1 hour ago, uN xEpical said: @eB Swau, trebuie sa mergi intr-un clothes si sa cumperi un nou costum, doar sa-l pui pe tine, indiferent cum il pui. @South ALECS Clar Uite asa am pierdut 3 rp ca prostu' ca nu am rezolvat toate task-urile, niceee Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Swau Posted August 8, 2018 Author Share Posted August 8, 2018 Pai atunci ar trebui sa scrie clar "CUMPARA UN NOU COSTUM" nu sa imi pun un costum din /costumes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted August 11, 2018 Share Posted August 11, 2018 On 08.08.2018 at 5:05 PM, eB Swau said: Descrierea bugului:Am task sa pun costum pe mine cu comanda /costumes, le-am pus pe toate la rand si nu mi-a dat task-ul. Se va redenumi in "cumpara un costum". On 08.08.2018 at 5:05 PM, eB Swau said: Descrierea bugului:Sunt in factiunea Hitman si imi da task sa pun 2 contracte. Se rezolva la restart On 08.08.2018 at 5:05 PM, eB Swau said: Descrierea bugului:Asta nu e chiar un bug neaparat da e o observatie, imi da task sa consum 5 droguri si sunt intr-o factiune diferita de mafie, majoritatea factiunilor inafara de mafii nu au voie sa aiba doguri. Ar fi mai bine task-ul asta sa fie doar pentru mafioti si civili. Se rezolva la restart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.