Jump to content

"Aici e casa mea, nu voi mai pleca niciodată". La prima conferinţă de la revenirea la Juve, Bonucci a explicat de ce a "trădat" anul trecut: "Acela a fost motivul!"

cedrykk
 Share

Recommended Posts

bonucci.thumb.jpg.4829bc535867c696d53c3f1aa698f2b2.jpg

Fundaşul italian Leonardo Bonucci s-a întors la Juventus în această vară, după ce, în urmă cu un an, s-a transferat la o rivala a torinezilor, AC Milan. 

Vineri, 10 august, apărătorul de 31 de ani a susţinut prima conferinţă de presă de când a revenit la campioana Italiei şi a explicat motivele care l-au determinat să plece din lotul bianconero, dar şi ce a însemnat pentru el experienţa cu milanezii.

"Allegri? Cu siguranţă, discuţia cu Mister a fost unul dintre motivele care m-au făcut să plec de la Juventus. În ultimul an ne-am văzut de câteva ori şi am clarificat anumite lucruri. Acum, avem o relaţie perfectă, ca între două persoane inteligente. Datorită lui sunt mai bun, mai ales în modul de a gestiona un meci", a spus Bonucci, în cadrul conferinţei de presă.

Fundaşul a precizat că se aşteaptă la o primire nu tocmai bună din partea suporterilor torinezi, dar a încercat să calmeze apele. Deşi, în vara anului 2017, a semnat cu AC Milan, Bonucci a declarat: "Sunt juventin de când m-am născut. Cred că singurul răspuns pe care îl pot da fanilor, clubului şi echipei este sacrificiul de pe teren. Eu îi înţeleg pe suporteri şi îi respect. De fiecare dată, la finalul fiecărui meci, eram primul care mergea să le mulţumească. Accept criticile lor".

Bonucci a primit din nou tricoul cu numărul 19. "Am vrut să mă întorc pentru că mi-era dor de casa mea, orice călătorie pe care o faci te întoarce acasă în cele din urmă. Aici mi-am lăsat inima. Indiferent dacă voi primi o ofertă de la alt club, nu voi mai pleca de la Juventus", a mărturisit fundaşul italian, care a povestit cum s-a simţit în ultimul an la AC Milan: "Cel mai mare noroc al meu a fost că l-am avut pe Gattuso lângă mine, este o persoană minunată. De ce am fost dezamăgit? De tot ce s-a întâmplat la Milan în această perioadă, am încercat să ne izolăm singuri".

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.