Jump to content

Se pregăteşte cel mai scump transfer din istoria fotbalului! Chelsea primeşte o sumă halucinantă pentru a se despărţi de Hazard

cedrykk
 Share

Recommended Posts

hazard.thumb.jpg.08183808f5c14dce80120456e6c4663b.jpg

Cei de la Real Madrid caută să-l înlocuiască pe Cristiano Ronaldo, plecat la Juventus Torino, iar spaniolii îl vor cu orice preţ pe Eden Hazard, starul englezilor de la Chelsea.

Presa internaţională susţine că şefii lui Real sunt dispuşi să plătescă 200 de milioane de lire sterline, adică 224 de milioane de euro, pentru a-l transfera pe Hazard, cel care mai are contract cu Chelsea până în 2020.

Express scrie că Hazard, vedeta naţionalei Belgiei la Cupa Mondială, a lăsat să se înţeleagă că ar fi tentat să joace în Spania, mai ales la trupa din Madrid, acolo unde poate fi coechiper cu portarul Thibaut Courtois, colegul său de la naţională şi cel declarat cel mai bun goalkeeper de la CM 2018.

"Am vorbit cu Eden de două sau de trei ori în ultimele două zile. Am vorbit despre tot ce se putea vorbi. Cred că această problemă, a transferului, nu ţine de prezent", a spus recent Sarri, antrenorul lui Chelsea. Totuşi, dacă mutarea se va realiza va fi cea mai scumpă din istorie, recordul actual fiind deţinut de Neymar, cel care s-a transferat de la Barcelona la PSG pentru 222 de milioane de euro.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.