Andrei Giovanni Posted August 12, 2018 Share Posted August 12, 2018 Salut! Am si eu o mica problema. Acum doua sau trei saptamani mi ati scos bizul si casa la licitatie aiurea. Eu m am jucat pana cand nu m a mai anuntat serverul cand intram ca trebuie sa fac 5 ore ca sa nu imi luati casa si bizul. Am crezut ca e de ajuns si ca imi raman bunurile, de ce le ati bagat la licitatie? Ma puteti ajuta intr un mod sa le recuperez? Nu e normal ce s a intamplat pentru ca pe mine serverul nu m a mai anuntat ultima data ca trebuie sa joc 5 ore in ultimele doua luni, facusem orele necesare pentru a nu pierde bunurile, dar tot le am pierdut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steluta Posted August 13, 2018 Share Posted August 13, 2018 2 hours ago, Andrei Giovanny said: Salut! Am si eu o mica problema. Acum doua sau trei saptamani mi ati scos bizul si casa la licitatie aiurea. Eu m am jucat pana cand nu m a mai anuntat serverul cand intram ca trebuie sa fac 5 ore ca sa nu imi luati casa si bizul. Am crezut ca e de ajuns si ca imi raman bunurile, de ce le ati bagat la licitatie? Ma puteti ajuta intr un mod sa le recuperez? Nu e normal ce s a intamplat pentru ca pe mine serverul nu m a mai anuntat ultima data ca trebuie sa joc 5 ore in ultimele doua luni, facusem orele necesare pentru a nu pierde bunurile, dar tot le am pierdut. Topic închis - nerespectarea modelului de postare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.