Jump to content

Echipa de Aur a Spaniei se destramă. După Iniesta şi Pique, încă un membru marcant al "generaţiei tiki-taka" se retrage din "Furia Roja": "E cea mai grea decizie a carierei!"

cedrykk
 Share

Recommended Posts

aw.jpg.0c304be2b56aae5acef0989fb265c9e7.jpg

David Silva (32 de ani) a decis să se retragă din naţionala Spaniei. Anunţul a fost făcut de fotbalist pe contul său de Twitter.  

Mijlocaşul lui Manchester City a fost titular pentru naţionala Spaniei la Campionatul Mondial din Rusia, dar a decis să se retragă pentru a se concentra mai mult pe echipa de club. Silva a evoluat pentru naţionala ţării sale în 129 de meciuri, reuşind să marcheze 37 de goluri. Şi-a făcut debutul în 2006, la 20 de ani, într-un amical împotriva României, pierdut cu 0-1, apoi şi-a trecut în CV două Campionate Europene (2008 şi 2012) şi un titlu mondial (2010, în Africa de Sud).

”Am reflectat asupra deciziei mele săptămâni întregi, dar în cele din urmă am decis să renunţ. Fără semne de întrebare, este cea mai grea decizie din carieră şi îmi e greu să o fac”, se anunţă pe contul de Twitter al lui David Silva.

Cele 37 de reuşite l-au propulsat pe locul 4 în rândul celor mai buni marcatori din istoria naţionalei, după David Villa (59 de goluri), Raul (44 de goluri) şi Fernando Torres (38 de goluri).

Silva este al treilea fotbalist care se retrage după Campionatul Mondial, după Andres Iniesta şi Gerard Pique. 

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.