Jump to content

Pus la zid, Jose Mourinho se apără: "Nu am fost niciodată egoist şi nu m-am gândit la mine"

cedrykk
 Share

Recommended Posts

jose-mourinho.jpg

Manchester United nu are un început bun de sezon în Premier League. A debutat cu o victorie cu Leicester (2-1), însă, în etapa a doua, a pierdut cu Brighton (2-3). Astăzi, 27 august, pe Old Trafford, echipa pregătită de Jose Mourinho va juca împotriva celor de la Tottenham.

Înaintea meciului din etapa a treia, "The Special One" le-a mulţumit fanilor şi a ţinut să se apere în faţa celor care l-au catalogat drept un om egoist.

"Suporterii au fost fantastici în ambele meciuri (n.red. - cu Leicester şi Brighton). Nu pentru mine, ci pentru echipă, care e singura care contează. În cariera mea nu am fost niciodată egoist şi nu m-am gândit la mine, ci am fost întotdeauna un om de echipă. Acesta sunt eu. Sunt mereu fericit când fanii îşi susţin echipa.

Să faci asta contra lui Brighton, unde n-am jucat bine şi am pierdut meciul, îţi oferă un sentiment fantastic. Sper că şi jucătorii au simţit asta şi vor fi gata să le dea înapoi tot ce au", a declarat managerul "diavolilor".

Jose Mourinho s-a declarat nemulţumit de campania de transferuri din această vară. United i-a cumpărat doar pe Fred şi Diogo Dalot deşi portughezul îşi mai dorea jucători precum Toby Alderweireld şi Willian, achiziţii refuzate însă de şeful său, Ed Woodward, care îi considera pe cei doi jucători, de 29 şi 30 de ani, doar soluţii pe termen scurt.

Din 2016 la Manchester United, Jose Mourinho a cucerit trei trofee cu "diavolii": Europa League, Cupa Ligii şi Supercupa Angliei.

Sursa

Edited by cedrykNVm

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.