Laviinia Posted August 28, 2018 Share Posted August 28, 2018 Numele produsului: Invitatii FileList Model: - Starea produsului: Nefolosit Detalii despre produs: Cu acea invitatie va puteti creea cont pe FileList! Preţ: 10 euro paysafecard/15 euro clienti per invitatie. Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): - Metoda de plată: Paysafecard / Euro clienti Contact: PM / Reply in Topic Imagini: https://i.imgur.com/eQW4dSV.png Alte precizări: Detin doar 2 invitatii. Primii veniti, primii serviti, dupa cum puteti vedea in poza am VIP si pot trimite invitatii oricand. Pretul este negociabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F Starter Posted August 28, 2018 Share Posted August 28, 2018 Faci o reducere pentru euro pe clienti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laviinia Posted August 28, 2018 Author Share Posted August 28, 2018 @CBN D a n i BD depinde de cati este vorba Spune-mi oferta ta si-ti zic daca e ok sau nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F Starter Posted August 28, 2018 Share Posted August 28, 2018 22 minutes ago, WG Lavinia said: @CBN D a n i BD depinde de cati este vorba Spune-mi oferta ta si-ti zic daca e ok sau nu 10 euro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laviinia Posted August 28, 2018 Author Share Posted August 28, 2018 14 minutes ago, CBN D a n i BD said: 10 euro. PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted September 21, 2018 Share Posted September 21, 2018 Topic inactiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.