Jump to content

Forumul a fost actualizat. Informații probleme moderatori aici

Sign in to follow this  
uS Sebi

Porsche a dat startul producției lui Macan facelift: primul exemplar va ajunge la un client din China

Recommended Posts

                                                                                                                                                   W4TMJy2.jpg

Porsche a anunțat startul producției lui Macan facelift. Primul exemplar ieșit pe poarta fabricii, un Macan în nuanța Mamba Green, va ajunge în posesia unui client din China.

 

Porsche Macan a devenit rapid un model de succes pentru constructorul german. Din 2014 și până astăzi, nemții au vândut peste 350.000 de exemplare Macan, iar dintre acestea, peste 100.000 de unități au ajuns pe piața din China.
În urmă cu câteva săptămâni, Porsche a prezentat Macan facelift în cadrul unui eveniment desfășurat în Shanghai. SUV-ul constructorului din Stuttgart primind îmbunătățiri minore în materie de design.

Acum, nemții au anunțat începutul producției în cadrul fabricii din Leipzig, iar primul exemplar Macan facelift, vopsit în nuanța Mamba Green, va ajunge la un client din China.

Interesul ridicat ce a fost manifestat pentru Macan facelift i-a determinat pe cei de la Porsche să stabilească producția, încă de la început, la un ritm de peste 420 de unități pe zi. Același nivel fusese atins și de vechiul Macan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: click

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Image associée

Edited by MoSSaN69

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.