Jump to content

Veste neaşteptată pentru naţionala Danemarcei. Cine va face parte din echipa danezilor în primul meci din Liga Naţiunilor


cedrykk
 Share

Recommended Posts

danemarca.jpg.a3ce949352c2cabcc466d35a6464be61.jpg

 

Echipa naţională a Danemarcei a fost la un pas să se prezinte la primul meci din Liga Naţiunilor cu o echipă formată din jucători de futsal sau la amatori din ligile inferioare. Potrivit site-ului irishtimes.com, Eriksen & Co. au acceptat să evolueze duminică, 9 septembrie, cu Ţara Galilor.

Eriksen şi ceilalţi internaţionali care evoluează în străinătate au ajuns joi seara, 6 septembrie, la un acord cu Federaţia de Fotbal din Danemarca. S-au înţeles ca, până la finele lunii, să poată folosi sponsorii personali, care sunt concurenţi cu partenerii comericiali ai naţionalei şi astfel selecţionata Danemarcei să-i folosească în următorul joc.

 

Miercuri, 5 septembrie, în amicalul câştigat de Slovacia cu 3-0, Federaţia de la Copenhaga a fost nevoită să apeleze la jucători amatori pentru că fotbaliştii danezi au refuzat să se alăture lotului.

Astfel s-a risipit şi ameninţarea unei posibile sancţiuni din partea UEFA în cazul care danezii ar fi desconsiderat turneul. Negocierile se vor relua luni, 10 septembrie, când se vor discuta condiţiile noii înţelegeri. 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.