Trevor P. Posted September 13, 2018 Share Posted September 13, 2018 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salutare, ma puteti ajuta cu niste setari pentru OBS? Am un calculator Intel Pentium Dual Core 1.60 GHz, 2GB Ram, Nvidia Geforce 9500 GT 128 bit 1024MB. Care OBS este mai bun, classic sau studio? Am incercat multe setari si sunt decente unele insa poate aveti niste idei mai bune.Screenshot (în caz că este necesar): Alte precizări: Astept raspunsuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D a n n Posted September 14, 2018 Share Posted September 14, 2018 @TheSnitzelAdv Salut. Eu personal nu-ți recomand OBS pentru PC-ul tau, ci Fraps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trevor P. Posted September 14, 2018 Author Share Posted September 14, 2018 10 hours ago, D a n n said: @TheSnitzelAdv Salut. Eu personal nu-ți recomand OBS pentru PC-ul tau, ci Fraps. Este bun si OBS daca stii sa-i faci setari. Iar cu fraps nu pot filma desktop, pe mine asta ma intereseaza cel mai mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D a n n Posted September 14, 2018 Share Posted September 14, 2018 @TheSnitzelAdv Settings: Setează "Base (Canvas) Resolution" la 1280x720. Setează "Output (Scaled) Resolution" la 960x540 Setează "Downscake Filter" la Bilinear (Fastest, but blurry if scaling). Setează "Common FPS Values" la 30. Output: Recording Format: mp4 Encoder: x264 Rate Control: CBR Bitrate: 50.000 CPU Usage Preset: ultrafast (i) Sa nu uiți să-ți setezi rezoluția monitorului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuNatiiC Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 I Agree With @D a n n, Fraps Will Work Fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razzer Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 Nu e pc de filmat cu obs.Incearca Bandicam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabiskh Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 On 13.09.2018 at 4:54 PM, TheSnitzelAdv said: Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salutare, ma puteti ajuta cu niste setari pentru OBS? Am un calculator Intel Pentium Dual Core 1.60 GHz, 2GB Ram, Nvidia Geforce 9500 GT 128 bit 1024MB. Care OBS este mai bun, classic sau studio? Am incercat multe setari si sunt decente unele insa poate aveti niste idei mai bune.Screenshot (în caz că este necesar): Alte precizări: Astept raspunsuri. obs-ul o sa iti dea framedropuri continuu in orice, iar pe desktop paginiile si executariile vor dura foarte mult, deoarece procesorul tau este unul foarte slab, incearca sa il schimbi cu unul de macar 2,4 ghz, pentru placa ta de baza iti recomand un dual 6600 de la intel, e cel mai bun pentru configuratia ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trevor P. Posted September 16, 2018 Author Share Posted September 16, 2018 9 hours ago, FabiShunk SS said: obs-ul o sa iti dea framedropuri continuu in orice, iar pe desktop paginiile si executariile vor dura foarte mult, deoarece procesorul tau este unul foarte slab, incearca sa il schimbi cu unul de macar 2,4 ghz, pentru placa ta de baza iti recomand un dual 6600 de la intel, e cel mai bun pentru configuratia ta Mdea, eu cer setari si prinesc recomandari sa fac upgrade la un pc ddr2, cer topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted September 17, 2018 Share Posted September 17, 2018 18 hours ago, TheSnitzelAdv said: Mdea, eu cer setari si prinesc recomandari sa fac upgrade la un pc ddr2, cer topic closed. cauta pe youtube sau google si o sa gasesti sigur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.