Jump to content

"E Kim Kardashian din fotbal, în casa mea nici nu se pronunţă numele lui". Neymar, făcut praf

cedrykk
 Share

Recommended Posts

ney.jpg.e68c96d0fda1c6953b61198b182e358b.jpg

Joey Barton (36 de ani), fost jucător, printre altele la Manchester City şi Newcastle United, şterge pe jos cu Neymar Jr. (26 de ani), pe care-l compară cu Kim Kardashian.

Retras din activitatea de fotbalist, Barton a preluat Fleetwood Town, echipă din al treilea eşalon englez la care îşi începe drumul în antrenorat, dar rămâne un tip vocal. Dur pe teren, autor a multe gesturi şi declaraţii controversate, fostul mijlocaş central e departe de a fi un fan al superstarului brazilian. Şi, într-un interviu acordat francezilor de la L'Equipe, s-a asigurat că lumea fotbalului îi cunoaşte opinia sinceră despre Neymar: "Fiul meu de şase ani spune că vrea să fie cel mai bun fotbalist din lume şi vorbeşte de Ronaldo, de Messi, de Salah. Niciodată de Neymar. În casă nici nu se pronunţă numele lui. E doar un fenomen publicitar, o Kim Kardashian a fotbalului", a declarat Barton, citat de gsp.ro.

jb.jpg.2d4b69ecba91b3dac8e7f0e87c659508.jpg

După ce a jucat pentru City, Newcastle, Marseille sau Rangers, Barton (foto) a îmbrăţişat cariera de manager.

În contextul în care Neymar e pus din ce în ce mai des alături de Messi şi Ronaldo pe lista celor mai buni fotbalişti ai lumii, Barton crede cu totul şi cu totul altceva: "Nu e de nivelul lui Ronaldo sau Messi. În mod sigur, sunt şi alţii înaintea lui. L-am văzut şi la Mondialul din Rusia. M-am convins", a mai punctat Barton, cel care, pe finalul carierei, a fost prins că a pariat pe sute de meciuri din fotbal.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.