South Edward NissaN Posted October 12, 2018 Share Posted October 12, 2018 Nick-ul tau: [uS]Edward_NissaNServer: RPG 1Descrierea bugului: Atunci cand explodeaza o masina / elicopter / s.a.m.d., poti folosi comanda [/buyinsurance] cand explodeaza ( stiti toti despre ce vorbesc) atunci cand skin-ul este culcat si apar flacarile. Se salvau acele insurance cumparate. Acuma am observat ca nu se mai salveaza.Screenshot(s): Nu e nevoie, e foarte usor de testat. Chestia e ca iti ia banii dar nu se salveaza insurancele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted October 31, 2018 Share Posted October 31, 2018 On 10/12/2018 at 11:31 AM, South Edward NissaN said: Nick-ul tau: [uS]Edward_NissaNServer: RPG 1Descrierea bugului: Atunci cand explodeaza o masina / elicopter / s.a.m.d., poti folosi comanda [/buyinsurance] cand explodeaza ( stiti toti despre ce vorbesc) atunci cand skin-ul este culcat si apar flacarile. Se salvau acele insurance cumparate. Acuma am observat ca nu se mai salveaza.Screenshot(s): Nu e nevoie, e foarte usor de testat. Chestia e ca iti ia banii dar nu se salveaza insurancele. Nu inteleg la ce te referi, explica mai in amanunt bug-ul si in ce conditii se intampla (pas cu pas). Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edward NissaN Posted October 31, 2018 Author Share Posted October 31, 2018 @Adi007 Ok, facem si asta: - Mergi cu Heli. -Il explodezi. -In timp ce explodeaza ( la heli nu e ca la masina sa te respawneze automat), mai exact atunci cand iti arta skin-ul cu fata in jos faci spam cu /buyinsurance ( o sa observi ca iti ia banii ). Ai grija sa fie insurance 5/5 ( toate ). - Esti respawnat. - Te urci in heli si cand folosesti /buyinsurance ( deci le-ai luat pe toate, 5/5 ) o sa iti cumpere iar. Daca nici asa nu intelegi o sa fac un videoclip cand am timp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edward NissaN Posted November 1, 2018 Author Share Posted November 1, 2018 @Adi007Din pacate nu am alt program de randare... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted November 2, 2018 Share Posted November 2, 2018 Asta nu e bug...ce roleplay e ala sa cumperi insurance in timp ce esti mort si in timp ce ai vehiculul explodat, ramane asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.