Jump to content

Fabregas a ajuns în Cartea Recordurilor! Mijlocaşul lui Chelsea a atins o bornă istorică în Premier League

cedrykk
 Share

Recommended Posts

cesc-fabregas[1].jpg

Mijlocaşul lui Chelsea, Cesc Fabregas, a câştigat o distincţie Guinness World Record pentru că a devenit jucătorul care a ajuns cel mai repede la 100 de pase de gol în Premier League.

Fostul jucător al Barcelonei a avut nevoie de 293 de meciuri pentru a ajunge la 100 de assist-uri, cu 74 partide mai puţine decât al doilea jucător din Top-ul paselor de gol, Ryan Giggs, care a avut nevoie de 367 de meciuri.

"Nu sunt cel mai rapid, nu sunt cel mai puternic, nu sunt cel mai flexibil. nu sar prea sus", a spus mijlocaşul de 31 de ani, potrivit Sky Sports, care a mai adăugat: "Însă ajungând la acest record este unul dintre lucrurile cu care mă mândresc cel mai mult în cariera mea, pentru că asta înseamnă job-ul meu şi mă bucur că m-am descurcat bine".

Fabregas a evoluat la 3 echipe în toată cariera lui: FC Barcelona, Arsenal şi Chelsea. A câştigat de două ori Campionatul în Anglia cu Chelsea, o Cupă a Ligii cu Chelsea, o Cupă a Angliei cu Chelsea şi una cu Arsenal, un campionat cu FC Barcelona, o Cupă a Spaniei şi două Supercupe ale Spaniei cu FC Barcelona.

Sursa

Edited by cedryk1337

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.