Zarzare Posted October 22, 2018 Share Posted October 22, 2018 Nick-ul tau: ZarzareServer: RPG 3Descrierea bugului: Când sare remorca de la tir se spawnează lângă dimitri ... am pățit asta fix la finalul misiuni și am dat leavemission (10 minute din viață irosite - Aștept 5 MP și $15.000). Rușine Bug-ZZone!Screenshot(s): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 O intrebare prieteneasca, tu cum de esti helper cu comportamentul asta? Ce bug-zone? Pentru voi am scris acel anti-troll, voi trebuie sa ajutati sa-l testam si sa-l imbunatatim, in prima zi am patch-uit aproape tot, au mai ramas numai cateva exceptii, dar pentru alea hai sa sarim ca ne-am irosit minute din viata. Iti spun sigur ca iti irosesti si alte minute din viata pe lucruri mult mai inutile. N-o sa primesti nici MP nici banii, pentru bug-uri de genul am permisie sa ofer Gold, dar nu celor care cer ;). Mersi pentru postare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.