Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Teste grilă la Bac


Mr.Richard
 Share

Recommended Posts

Confuzie la Ministerul Educației! Teste grilă la Bac și Evaluarea națională 2019

bacalaureat

 

Teste grilă la Bac 2019 și Evaluarea națională 2019. La o zi după ce s-a anunțat că la Bacalaureat 2019 și Evaluare Națională 2019 se vor introduce teste grilă, Ministerul Educației își schimbă poziția și anunță că modelele de teste grilă au fost publicate dintr-o eroare, scrie observator.tv.

Teste grilă la Bac 2019 și Evaluarea naţională 2019

 

Miercuri, președintele Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE), Marian Șuță, a anunțat că elevii care vor susține Evaluarea Națională și Bacalaureatul în 2019 vor avea de rezolvat teste grilă și întrebări deschise.

Potrivit acestuia, schimbările urmau să fie aplicate chiar la examenele din 2019, stabilindu-se ca subiectele de la BAC și Evaluare să aibă 40% itemi obiectivi, adică întrebări deschise și tip grilă.

 

Modele de teste grilă la Bac 2019 și Evaluarea naţională 2019

Joi, Ministerul Educației a anunțat că de fapt nu s-a luat o decizie în acest sens și că abia vineri se va hotărî dacă se va menține vechiul format sau se vor introduce și testele grilă, potrivit unor surse.

 

Discuțiile vor fi purtate între reprezentanții Ministerului Educației, părinții, elevi și reprezentanții Consiliului Național de Evaluare și Examinare.

După ce miercuri s-a anunțat introducerea testelor grilă, modele de teste grilă pentru Bac 2019 și Evaluarea națională 2019 au fost publicate, miercuri seară, pe site-ul edu.ro.

Între timp, acestea au fost retrase de pe site-ul Ministerului Educației.

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.