DaNNy ToV Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 Nick-ul tau: DaNNy.Server: RPG1Descrierea bugului: Eu cica am 30 de puncte de facut dupa regulamentul factiunii si ceea ce apare pe /raport, insa pe website arata doar jumatate din ce ar trebui, ce sa mai zic ca nici punctele ce le am eu nu le arata corect eu avand 31 de puncte efectuate la momentul de fata.Screenshot(s): Link to comment Share on other sites More sharing options...
South SalvatoreLEGENDA Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 Asta nu contează că pe website scrie cât scrie, atâta timp cât acolo scrie ”Completed” e terminat. Restu n-are relevanță. Dacă ai pe website 15 înseamnă că la rangul tău trebuie să faci 15, așa poate i-a dat liderul PM lui Kelton să fie setat la rangul tău. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaNNy ToV Posted December 10, 2018 Author Share Posted December 10, 2018 Eu zic ca mai bine taceai unde ai vazut tu raport in politie de 15 la rang 1? pe /raport era impartit pe 15 puncte de alea de jail si 15 din orice actiune adica un total de 30, incepand cu aceasta saptamana cand am rang 2 acum cica am 18 puncte de efectuat, eu zic ca am 40 nu 18 naibii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 Website-ul n-a mai fost actualizat dupa ce s-a facut update-ul de a imparti punctele totale pe actiuni diferite (x arresturi, y tickets, etc, intelegi tu). O sa fie actualizat si website-ul. Pana atunic, ghideaza-te dupa ce ti se afiseaza pe /raport in joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.