Jump to content

Bug - Conectare pe server (Close the connection)

South sniKK

Recommended Posts

3 hours ago, Adi007 said:

Cand s-a intamplat asta?

De ieri am început să întâmpin această problemă, însă am observat că persista și astăzi.

Dar nu se întâmplă mereu, gen m-am putut conecta pe toate cele 5 conturi (1 principal, 4 de refferal), dar mai greu. Prima dată m-am conectat pe 3 și după pe celelalte 2 nu mă lasă că îmi dădea Server close the connection, dar pe celelalte 3 erau intrat în joc, am încercat peste 10 minute să mă contectez iar și a mers.

P.S: Nu se întâmplă mereu, țin să precizez că am net de la Telekom, nu de la RDS ca să fie o problemă exact cum era în trecut.

4 hours ago, South VladFTW said:

Problema dată a fost deja rezolvată. 

Te-aș ruga să îți vezi de treaba ta, această problemă încă mai persisită, chiar și astăzi mi-a apărut la fel si nu am putut intra deloc pe RPG1.

Atât timp cât problema continuă, iar tu nu ai nicio informație despre acest lucru sau dacă a fost rezolvată problema te-aș ruga să nu mai lași Reply-uri aiurea la Bug Reports, nu numai mie ci și altor playeri, în caz contrat vei primi Report.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.