Razviidk Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 Salut Fratilor! Am o mare dilema. Sa incepem cu inceputul :)) Un prieten de la mine din oras si-a cumparat o casa de lvl 999. Am ales sa dau rent la el, iar respectivul (nu dau nume) mi-a spus ca daca nu imi parchez masinile pe plaja ma da afara. Asa, bun, mi-am parcat masinile pe plaja, iar apoi ne-am certat dintr-un motiv si m-a dat afara din casa. Sunt multe case pe plaja, mi-am dat rent la una, iar apoi mi-am pus masinile pe locurile lui de parcare. Peste vreo 20 de minute, cand a vazut, mi-a dat SMS in joc si mi-a zis ca daca imi parchez masinile in locul lui sau in locuri care nu zice el de pe acea alee, imi da report la admini si imi iau warn. Gen, nu imi parchez masinile fix la el in usa (cand iese din casa sa se buguiasca in masini) mi le parchez pe aleea respectiva. Spuneti-mi, daca fac asta iau warn sau nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gucci flip flops Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.Alexandru Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 nu iei, stai linistit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nasu' Posted December 31, 2018 Share Posted December 31, 2018 13 hours ago, Razviidk said: parchez Salut, nu iei, joaca-te linistit. Iti recomand, in caz ca vrei sa stii pentru ce poti lua warn sau alte chestii sa citesti regulamentul serverului, https://www.rpg2.b-zone.ro/server/serverRules Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted December 31, 2018 Share Posted December 31, 2018 Ai un model de respectat, topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.