Jump to content

Lexic # Production

Lexic
 Share

Recommended Posts

prima lucrare color - trebuia la text sa pui un albastru nu acel mov... in rest e ok

a doua lucrare - arata mai bine, textu nu mai e mov e alb complet, si se "integreaza" perfect cu lucrarea sa zic asa

V1 - Cam lasa de dorit.

V2 - Amazing,imi place lumina aia de langa cot si imi place foarte mult textul portocaliu plasat fix pe mana acelui street dancer.

V1 - Cam lasa de dorit.

V2 - Amazing,imi place lumina aia de langa cot si imi place foarte mult textul portocaliu plasat fix pe mana acelui street dancer.

Fi serios, text-ul ți se pare bine poziționat?

Anyway.. v1, părerea mea că arată ceva mai bine, lucrarea în sine nu e cine știe ce, puteai să lucrezi mult pe ea.

De drept si de fapt nu e chiar asa misto,te credeaaam de mult mai mult in stare,ai tras ca naiba din renderu' ala X_X si setarile sunt nasoale,stiu ca eu ti-am zis sa folosesti setari standard,dar puteai sa te joci cu brushuri de diferide dimensiuni,cu strenghtu'..

De drept si de fapt nu e chiar asa misto,te credeaaam de mult mai mult in stare,ai tras ca naiba din renderu' ala X_X si setarile sunt nasoale,stiu ca eu ti-am zis sa folosesti setari standard,dar puteai sa te joci cu brushuri de diferide dimensiuni,cu strenghtu'..

E primu smudge, si tu mi-ai zis Standard mann !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.