MiHaY111 Posted January 27, 2019 Share Posted January 27, 2019 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Bă, de ce iau desync întruna? Da întruna așa. Nu pot să joc 2 ore că iau desync, ce 2 ore, mai puțin, și chiar dacă abia intru pe server, iau desync, uneori. Iar e flood sau ce? De la mine nu e, netul meu nu are probleme, pică în joc, dar merge pe youtube sau altceva. Până acum 2-3 zile nu aveam nimic.Screenshot (în caz că este necesar):- Alte precizări: Dau 1+ caruia raspunde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scotocell Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Salut, am avut o problema de genul pe un calculator mai vechi, ce moduri ai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarianBG Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Incearca sa schimbi crack-ul. Descarca si inlocuieste-l cu 'crack gta 1.0 us'. Asa pateam si eu, si in special pe rezolutie mare. Dupa ce am bagat din nou crack-ul, si am dat rezolutia la minim nu am mai avut probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiHaY111 Posted January 28, 2019 Author Share Posted January 28, 2019 N-am decat SA-MP Addon. Oricum, nu mai am nevoie de ajutor, am rezolvat, T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.