Docinel Posted February 23, 2019 Share Posted February 23, 2019 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:De astazi 23/02/19, de pe la orele 7 :10 dimineata nu ma mai pot conecta pe RPG1 cu nici un cont.NU am primit ban de pe nici unul din ele sau ceva, eram conectat chiar de la 7:05 iar undeva la 7:10 imi picase netul si am dat sa intru iar si nimic, am incercat si cu alte conturi, conturi noi, nume noi, dar tot imi da "server closed the connection"Screenshot (în caz că este necesar):https://imgur.com/a/tFiUMGn Alte precizări:Nu am avut vreo sanctiune sau ceva,iar faptul ca doar pe RPG1 nu ma pot conecta e inexplicabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scotocell Posted February 23, 2019 Share Posted February 23, 2019 Salut, B-Zone a anuntat ieri: ''Intampinam probleme pe conexiunea cu reteaua RDS. Pana primim un raspuns de la acestia am redirectionat traficul printr-o ruta alternativa, dar care are un ping mai ridicat. O seara buna!'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.