Jump to content

Cerere Avatar/Sign

psych0Llo
 Share

Recommended Posts

Nickname: Smyley

Doresc: Signature & Avatar

Tema: Avatar-Science Fiction Signature- sa fie un fel de banner cu factiunile: Police Department,National Guard,Cuneo Family,Stracci Family,TCC si Fireman/Paramedic , stiu ce e mai dificil dar as vrea asta, pentru cama las de SAMP si vreau sa o am ca amintire, dar nu cu numele factiunilor ci cu anumite ipostaze:exemplu, un TCC cum remorcheaza o masina/repara o masina,un politist langa masina sa,un paramedic facand /medic la un pacient, mafiile sa fie ceva de genul war, NG cu hydra/hunter.Sa scrie mare deasupra la toate B-Zone RPG si cam atat. As ramane foarte recunoscator daca ati face asta :) daca nu puteti procura pozele sa imi spuneti, dar as vrea sa faceti rost voi de ele :) Daca nu va intra... puteti si doar cateva dintre ele, dar sa puneti macar o mafie, macar un departament, TCC obligatoriu si la fel si Fireman paramedic

Text: Squash (Sa fie scris frumos la avatar) si la signature sa fie cum am scris mai sus.

Dimensiuni: -

Imagine: Sa fie ceva de genul la Sign dar cu toate factiunile care le-am precizat http://img.b-zone.ro/images/06740778152013308759.png

Alte precizari?: Mersi. :X Rog sa lucreze doar Desingerii : JustMed si Fumy la signature.Daca si ceilalti vor nu am nimic in portiva.

Si adio in acelasi timp . :(

Edited by Squash

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.