psych0Llo Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 (edited) Nickname: Smyley Doresc: Signature & Avatar Tema: Avatar-Science Fiction Signature- sa fie un fel de banner cu factiunile: Police Department,National Guard,Cuneo Family,Stracci Family,TCC si Fireman/Paramedic , stiu ce e mai dificil dar as vrea asta, pentru cama las de SAMP si vreau sa o am ca amintire, dar nu cu numele factiunilor ci cu anumite ipostaze:exemplu, un TCC cum remorcheaza o masina/repara o masina,un politist langa masina sa,un paramedic facand /medic la un pacient, mafiile sa fie ceva de genul war, NG cu hydra/hunter.Sa scrie mare deasupra la toate B-Zone RPG si cam atat. As ramane foarte recunoscator daca ati face asta daca nu puteti procura pozele sa imi spuneti, dar as vrea sa faceti rost voi de ele Daca nu va intra... puteti si doar cateva dintre ele, dar sa puneti macar o mafie, macar un departament, TCC obligatoriu si la fel si Fireman paramedic Text: Squash (Sa fie scris frumos la avatar) si la signature sa fie cum am scris mai sus. Dimensiuni: - Imagine: Sa fie ceva de genul la Sign dar cu toate factiunile care le-am precizat http://img.b-zone.ro/images/06740778152013308759.png Alte precizari?: Mersi. Rog sa lucreze doar Desingerii : JustMed si Fumy la signature.Daca si ceilalti vor nu am nimic in portiva. Si adio in acelasi timp . Edited October 11, 2010 by Squash Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Daca imi dai imaginile iti fac eu, fara nu pot ca nu am SAMP instalat. Daca imi dai imaginile iti fac eu, fara nu pot ca nu am SAMP instalat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psych0Llo Posted October 17, 2010 Author Share Posted October 17, 2010 Nu e a mai postat nimeni de 5 zile.Atunci vreau doar Avatarul... dar vreau 3 incercari de la 3 dessigneri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinnie Chase Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 A trecut o saptamana . Revin-o alta data, topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts